Placinta cu ciuperci (de post)

Din faina, apa, sare si drojdie facem un aluat de paine. Il framantam bine si il lasam la dospit 30 de minute, intr-un loc cald. In acest timp spalam ciupercile, le taiem felioare subtiri, iar cozile le tocam marunt. Le calim in margarina impreuna cu ceapa taiata solzisori, sarea si piperul. Dupa ce a scazut apa pe care o lasa ciupercile, le luam de pe foc si le lasam sa se raceasca. Adaugam mararul.

Luam din aluatul crescut o bucata de marimea unui mar, o intindem si adaugam doua linguri de ciuperci calite. Impachetam foaia ca pe un plic si o punem intr-o tava unsa cu margarina, langa celelalte "plicuri". Le punem la copt intr-un cuptor dinainte incalzit, la foc potrivit. Le lasam pana se rumenesc. Sunt gata in 30 de minute.

Ingrediente: 250 g faina, 50 g margarina, drojdie, sare, 500 g ciuperci, ceapa, piper, marar.

POSTA BUNA!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Moșteanu liniștește lumea, după fiascoul mobilizării. „Nu merge nimeni la război!”

astăzi, 13:57

Ministrul Apărării Naționale, Ionuț Moșteanu, a arătat într-o postare pe Facebook că a stat vineri de vorbă cu oamenii, rezerviștii din zona București-Ilfov care s-au prezentat la poli...

Încasări sub așteptări după reforma din Sănătate. Doar 1 din 6 coasigurați au ales să își plătească din buzunar contribuția!

astăzi, 12:56

Vin vești îngrijorătoare din Sănătate. Puțin peste 100.000 de români, din cei 650.000 care au fost coasigurați, au plătit în ultima lună, din buzunar, contribuția de sănăt...

Valeriu Iftime, reacție dură pentru Giovanni Becali: „Nu știu câtă competență are să spună lucrurile astea!”

astăzi, 11:50

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, i-a dat o replică acidă lui Giovanni Becali. Finanțatorul liderului SuperLigii a luat foc după ce reputatul agent FIFA a declarat că poziția de lider a...