Pinalty cu certificat! - Gheorghe Stefan si-a inregistrat porecla la OSIM!

Pinalty cu certificat! - Gheorghe Stefan si-a inregistrat porecla la OSIM!
Primar al orasului Piatra Neamt si presedinte de onoare al clubului Ceahlaul, Gheorghe Stefan este cunoscut la fel de bine prin numele de "Pinalty".

Oficialul divizionarei secunde nu este deloc rusinat de apelativul primit, motiv pentru care si l-a si inregistrat la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), pentru a fi sigur ca nu il mai foloseste nimeni altcineva.

Edilul orasului moldovean si-a afisat, chiar, certificatul de inregistrare a marcii in biroul de la primarie, loc unde a fost observat de mai multi vizitatori, potrivit liga2.ro.

Stefan s-a ales cu aceasta porecla deoarece, pe cand statea pe banca echipei in Divizia A, tipa de fiecare data cand era nemultumit la arbitri, cerandu-le un "pinalty", bineinteles cu accent moldovenesc. (Antena3)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
59

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
84

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...