Pietarii, suparati la usa primarului: "Domnul Iustinian Bozi ne ameninta ca e pus de domnul primar sa ne desfiinteze!"

Pietarii, suparati la usa primarului: "Domnul Iustinian Bozi ne ameninta ca e pus de domnul primar sa ne desfiinteze!"
In jur de 30 de comercianti din Piata Mare s-au adunat joi dimineata in fata Primariei Botosani, acuzand presiuni din partea celor care sunt la conducerea pietei.

Oamenii spun ca li se impun reguli absurde, cum ar fi cea privind cantitatea de marfa pe care au voie sa o tina doar pe masa si in spatiul de sub masa. Ei arunca vina pe Iustinian Bozi, numit recent administrator al pietei.

"Ni se impun niste chestii foarte absurde. Avem masa inchiriata si ne cer sa punem marfa doar pe masa si sub masa. Noi ce sa facem, sa venim cu diplomatul de cartofi si ceapa? Unde sa punem noi marfa? Am venit la domnul primar sa cerem audienta, sa ne ajute. Sunt oameni care vin de la Targu Frumos sa isi vanda marfa, unde sa o depoziteze daca nu incape numai pe masa? Drepturile noastre sunt zero", a spus un comerciant din piata.

"Ne dispar cantarele, ne ameninta cu domnul primar. Domnul Iustinian Bozi ne ameninta ca e pus de domnul primar sa ne desfiinteze. Oare ei au ajuns la putere ca se ne ameninte? De o luna zi de zi ne trimit controale, Politia Locala, ne verifica mereu. Stam in fata Primariei pana iese domnul primar", a spus un alt comerciant.

O noua reorganizare!

In urma cu doua zile, directorul Urban Serv anunta faptul ca cei care vand fructe și legume in Piața Mare nu vor mai fi lăsați să depoziteze marfa pe lângă tarabe, ci doar în spațiul de sub tarabă. Directorul Urban Serv, Simion Drelciuc, a spus că vor fi puse la dispoziția acestora spații de depozitare, după ce au existat reclamații de la mai mulți botoșăneni care s-au plâns că marfa de lângă tarabe nu este de aceeași calitate cu cea de pe tarabe. "În interiorul halei de legume vom face o altă reorganizare. Am dat o dispoziţie prin care nu vom mai permite să se facă depozitare decât în interiorul meselor, nu şi în jurul meselor sau între mese. Asta la fructe şi legume. Am sesizat că la cartofi există cartofi puşi pe masă, iar între mesele de cartofi există movile de cartofi. Vom igieniza şi vom pune la dispoziţie toate spaţiile de la subsolul fostei hale de carne, sunt boxe făcute, în aşa fel încât la mese să fie doar ceea ce se vede pe masă, nu ceea ce s-ar putea ascunde sub masă. Există reclamaţii la cumpărători că una văd pe masă şi plătesc şi alta i se scoate de sub masă şi se pune în pungă", a spus Simion Drelciuc in urma cu doua zile.




 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medaliați la olimpiade naționale: Elevi care fac cinste școlii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:17
60

Elevii din Botoșani urcă pe podiumurile competițiilor naționale. Sunt apreciați pentru capacitatea lor de a descifra tainele cifrelor, și nu numai, de a sintetiza mii de ore de stiu în doa...

(A) ROLAND PARTNERS S.R.L. - Comunicat de presă

astăzi, 10:52
36

Beneficiarul ROLAND PARTNERS S.R.L., cu sediul în Municipiul Botoșani, Str. George Enescu, Nr. 2, Bloc P2, Scara A, Etaj 3, Ap. 9, județul Botoșani, urmează să implementeze proiectul "...

Acuzații de BLAT după meciul Petrolul - FC Botoșani. ”Arătau ca niște maidanezi jigăriți, gudurându-se pe lângă botoșănenii veniți la sigur…” (Video)

astăzi, 10:03
487

Partida a avut o dinamică extrem de imprevizibilă, asta după ce în minutul 67 prahovenii au solicitat un penalty pentru un fault asupra lui Musi, fotbalist împrumutat de FCSB la Petrolu...