Mariana Campeanu: Avem bani de pensii si de salarii

Mariana Campeanu: Avem bani de pensii si de salarii
Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a dat asigurari ca exista bani pentru plata pensiilor si a salariilor.

"Eu va spun foarte clar ca avem bani sa platim pensiile si salariile, nu exista nicio problema. Fiecare cetatean este liber sa spuna in tara asta ce crede, daca noi facem din asta sfarsitul lumii", a declarat Mariana Campeanu, miercuri seara, la Romania Tv.

 Declaratia sa vine dupa ce vicepresedintele PNL Sorin Frunzaverde a spus ca Romania ar putea intampina probleme cu achitarea transei catre Fondul Monetar International, astfel ca ar putea exista probleme cu plata salariilor si a pensiilor.

 Fiind intrebat despre alocarile bugetare, marti, in cadrul sedintei extraordinare de Consiliu Judetean Caras-Severin, presedintele Consiliului, Sorin Frunzaverde, a raspuns ca bugetul national este mult sub limita.

 Consilierul judetean Nicolae Stefanescu a spus, inainte ca bugetele sa fie supuse votului, ca ar vrea sa afle de la sefii institutiilor respective daca banii alocati sunt suficienti, ceea ce a generat reactia presedintelui CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, potrivit Realitatea Tv.

 "Nu vad sensul acestei intrebari. Stim cu totii ca banii nu ajung, dar acestea sunt posibilitatile. In tara situatia bugetara este dramatica. Nu stim daca vom putea plati urmatoarea transa de rambursare a imprumutului de la FMI. Daca vom plati salariile si pensiile, sa fim fericiti! In aceste conditii, intrebarea dumneavoastra, domnule Stefanescu, este retorica", a afirmat vicepresedintele PNL.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
90

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
115

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
117

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...