Piata centrala, invadata de vanzatorii de animale vii

Piata centrala, invadata de vanzatorii de animale vii
Parcarea de langa piata mare a devenit astazi dimineata un adevarat targ de animale. Zeci de botosaneni s-au calcat astazi in picioare pentru a-si vinde gainile, iepurii sau cateii de prin curte.

Desi vanzarea pasarilor vii in piata centrala este strict interzisa printr-o hotarare de Consiliu Local, botosanenii isi vand fara nici un fel de jena orataniile din curte.

Asta, in ciuda faptului ca pe o pancarta amplasata chiar langa ei scrie cu litere de-o schioapa "Strict interzis comercializarea pasarilor vii pe teritoriul pietei centrale".

Vanzatorii nu se mai sperie nici de prezenta politistilor comunitari in zona, care in numai doua saptamani au sanctionat peste 20 de comercianti cu cate 200 de lei.

"Noi astia de la tara cu ce sa traim? Nu avem pensie, nu avem unde sa muncim si cu ce ne platim lumina", spune Maria B., o batranica venita de le Cosula.


Cei care ii incurajeaza sa incalce legea sunt chiar cumparatorii, care spun ca prefera carnea de gaina de tara, si nu pe cea de pui de Avicola. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inconștiență: Alcolemie record la un care botoșănean și-a luat soția de la spital

astăzi, 21:30
103

Trei maşini de poliţie au oprit în trafic un şofer botoşănean cu alcoolemie record. Incidentul a avut loc sâmbătă la amiază, când bărbatul de 44 de ani, a ieşit din curtea ...

VERSURI DIN STRADĂ: La teiul lui Eminescu. De Emilia-Paula Zagavei

astăzi, 21:00
44

O zi călduroasă și astăzi, dar se apropie răcoarea serii, așa că vă invităm să parcurgeți o nouă poezie ajunsă pe adresa de mail a redacției. Vă dorim lectură plăcută.***LA T...

(A) Comunicat presă: „Botoșani Shopping Center extinde parcarea centrului comercial la 620 de locuri de parcare”

astăzi, 18:52
409

Noi ne știm de 10 ani.Noi suntem Botoșani Shopping Center.Am livrat cel mai mare proiect comercial din municipiul Botoșani împreună cu partenerii noștri.Credem în dezvolta...