Piata centrala, invadata de vanzatorii de animale vii

Piata centrala, invadata de vanzatorii de animale vii
Parcarea de langa piata mare a devenit astazi dimineata un adevarat targ de animale. Zeci de botosaneni s-au calcat astazi in picioare pentru a-si vinde gainile, iepurii sau cateii de prin curte.

Desi vanzarea pasarilor vii in piata centrala este strict interzisa printr-o hotarare de Consiliu Local, botosanenii isi vand fara nici un fel de jena orataniile din curte.

Asta, in ciuda faptului ca pe o pancarta amplasata chiar langa ei scrie cu litere de-o schioapa "Strict interzis comercializarea pasarilor vii pe teritoriul pietei centrale".

Vanzatorii nu se mai sperie nici de prezenta politistilor comunitari in zona, care in numai doua saptamani au sanctionat peste 20 de comercianti cu cate 200 de lei.

"Noi astia de la tara cu ce sa traim? Nu avem pensie, nu avem unde sa muncim si cu ce ne platim lumina", spune Maria B., o batranica venita de le Cosula.


Cei care ii incurajeaza sa incalce legea sunt chiar cumparatorii, care spun ca prefera carnea de gaina de tara, si nu pe cea de pui de Avicola.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
326

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
44

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
296

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...