Petrecere încheiată cu o tentativă de viol!

Petrecere încheiată cu o tentativă de viol!
O petrecere s-a încheiat prost pentru un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Drăguşeni. Acesta este cercetat pentru tentativă de viol, după ce una dintre fetele care participase alături de el la respectiva petrecere a spus că acesta ar fi încercat să o violeze.

Mai mulţi tineri s-au adunat vineri seară la o casă din Drăguşeni, la o petrecere. Spre dimineaţă, în casă au mai rămas patru persoane, printre care tânărul de 22 de ani şi o fată de 20 de ani.

La un moment dat, băiatul ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu respectiva fată, dar ea nu a vrut şi a început să ţipe, alertând celelalte persoane care erau în casă,  care au sunat la 112.

La faţa locului au ajuns poliţiştii şi potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie pe numele tânărului a fost întocmite dosar penal pentru “tentativă de viol".



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
120

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
93

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...