Petre Roman a devenit "tatic de baiat"

Petre Roman a devenit "tatic de baiat"

 Silvia si Petre Roman  ring

Dupa sase luni de la casatorie, botosaneanca Silvia Chifiriuc, acum sotia lui Petre Roman, a adus pe lume un baietel: Petrus.

Acesta a venit pe lume sambata, putin dupa ora 11. "Se numeste Petrus, varianta latina a numelui meu", dupa cum explica tatal emotionat.

La 63 de ani, Petre Roman si-a vazut visul indeplinit: si-a strans fiul in brate, dupa ce a asistat la nastere "de la inceput", desi "barbatii nu prea rezista momentului", a declarat el.

Proaspata mamica are 37 de ani si declara ca acesta este cel mai fericit moment din viata ei, pentru ca familia s-a intregit.

Silvia Agapia Chifiriuc s-a nascut la Saveni, in judetul Botosani, si s-a lansat in muzica in anii 90. Ea a debutat pe piata cu albumul "O pisica indragostita".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...

Consiliul Județean Botoșani: Oferte depuse pentru 28 de microbuze ecologice școlare!

astăzi, 18:10

Pentru microbuzele hibride, ce vor fi achiziționate printr-o finanțare din Fondul de Mediu, a fost depusă o ofertă care se află în procedură de evaluare tehnică. În cazul microbuzel...