Mopedist pericol public!

Un mopedist in vârstă de 25 de ani, aflat in stare de ebrietate, s-a dezechilibrat si a acrosat trei pietoni. Totul s-a petrecut sâmbătă seara, în jurul orei 19:20.

B. Marius, de 25 de ani, din comuna Hudeşti, conducea mopedul proprietate personală pe D.C. 83, pe raza comunei Hudeşti.

Ca urmare a stării de ebrietate în care se afla, s-a dezechilibrat şi a acroşat trei pietoni care se deplasau pe marginea drumului. În urma accidentului unul dintre pietoni, un minor în vârstă de 17 ani, a suferit leziuni uşoare care nu au necesitat internarea.

Şi conducătorul mopedului a suferit leziuni în urma accidentului însă a refuzat internarea. Faţă de conducătorul mopedului se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cauza urmând a fi soluţionată procedural în funcţie de poziţia procesuală a victimei şi de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor produse.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...

Consiliul Județean Botoșani: Oferte depuse pentru 28 de microbuze ecologice școlare!

astăzi, 18:10

Pentru microbuzele hibride, ce vor fi achiziționate printr-o finanțare din Fondul de Mediu, a fost depusă o ofertă care se află în procedură de evaluare tehnică. În cazul microbuzel...