Peste o sută de vindecări și încă două decese COVID. Incidențele de infectare de miercuri

Peste o sută de vindecări și încă două decese COVID. Incidențele de infectare de miercuri

Alte 76 de persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP). În acest interval temporal, au fost raportate două decese, dar și 101 vindecări, în rândul pozitivilor.

Bilanțul botoșănenilor infectați s-a ridicat la 6186, miercuri, potrivit statisticii DSP. Numărul cazurilor active este 1258, iar la nivel județean se atinge o incidență de infectare de 2,41 per mia de locuitori.

Opt localităţi din teritoriu prezintă incidențe de peste 3 infectări per mia de locuitori. Cea mai ridică rată se înregistrează în comuna Sulița, unde sunt 6,28 cazuri per mia de locuitori, apoi în municipiul Botoşani, cu rată de 4,99. Urmează comuna Stăuceni, cu indice de 4,52, apoi comuna Mihai Eminescu, cu rată de 4,00. Clasamentul este completat de Corlăteni, cu rată de 3,03, Lunca, cu indice de 3,22, Răchiți, cu indice de 3,19 și comuna Pomârla, cu indice de 3,02.

Până la această oră, în rândul botoșănenilor infectați cu noul coronavirus, s-au înregistrat 224 de decese. Bilanțul vindecaților este de 4704.

În intervalul precedent, fuseseră depistate 74 de cazuri de infectare cu Sars-CoV-2, la nivelul județului.


 

 

Spune-ne opinia ta