Peste 60 de pasapoarte electronice eliberate la Botosani in perioada sarbatorilor de iarna!

Botosanenii care locuiesc sau sunt plecati la munca in strainatate au profitat de vacanta de sarbatori pentru a-si reinnoi vechile pasapoarte.

Numai in perioada premergatoare Craciunului, 21-23 decembrie 2009, la Serviciul de Pasapoarte au fost inregistrate 173 de cereri, din care 46 pentru pasapoartele electronice si 122 pentru pasapoartele temporare. Pentru aceeasi perioada au fost emise 131 de pasapoarte, din care 12 pasapoarte electronice si 119 pasapoarte temporare.

Pentru perioada dintre Craciun si Revelion, 28-30 decembrie 2009, au fost inregistrate 175 de cereri pentru eliberarea pasapoartelor, din care 50 pentru pasapoarte electronice si 122 pentru pasapoarte temporare. Numarul total de pasapoarte emise pentru aceste trei zile a fost de 173, din care 50 pasapoarte electronice si 121 pasapoarte temporare.

Perioada de eliberare a pasaportului electronic este de pana la 20 zile lucratoare. Un astfel de pasaport costa 260 de lei si are o valabilitate de cinci ani, iar vechile pasapoarte, care sunt eliberate in paralel cu pasapoartele noi, sunt valabile un an de zile si costa 100 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
4

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
57

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
21

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...