Peste 60 de amenzi date de Politia Locala in cartierul Tulbureni, pentru constructii neautorizate!

Peste 60 de amenzi date de Politia Locala in cartierul Tulbureni, pentru constructii neautorizate!
In urma controalelor efectuate de politistii locali din cadrul Serviciului disciplina in constructii, au fost aplicate 61 de amenzi contraventionale in suma de 118.400 de lei, pentru cei care au construit fara autorizatie de constructie, in zona Tulbureni.

In total au fost verificate 80 de imobile, in cazul a 52 dintre acestea constatandu-se ca proprietarii au construit locuinte, anexe gospodaresti sau imprejmuiri fara a detine in prealabil autorizatie de constructie.

53 de proprietari au fost sanctionati cu amenda, pentru executarea lucrarilor de constructii fara a avea autorizatie sau fara a respecta documentatiile tehnice la autorizatia de constructie.

De asemenea, alti 16 proprietari au fost somati sa intre in legalitate cu lucrarile executate, stabilindu-se termene.

Potrivit reprezentantilor Politiei Locale la aceasta data sunt in curs de verificare inca 30 de imobile, tot in zona Tulbureni.

Politistii locali se plang insa ca nu reusesc sa isi desfasoare activitatea in conditii optime, in primul rand din cauza deficitului de personal.

"La nivelul compartimentului identificam urmatoarele neajunsuri care conduc la crearea de disfunctii in indeplinirea la timp si de calitate a atributiilor legale: un numar insuficient de politisti locali pentru gestionarea eficienta a atributiilor cerate de legislatia in vigoare; lipsa unei dotari necesare, privind efectuarea unor masuratori, verificari si determinari de natura tehnica", se arata intr-un raport de activitate al Politiei Locale.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
308

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
341

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
284

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...