Peste 4.000 de carti pentru elevii din Republica Moldova, oferite de OFSD Botosani

Organizatia Femeilor Social Democrate din Botosani doreste sa-i ajute pe elevii din Republica Moldova, mai exact din zona orasului Balti, cu manuale scolare si carti.

Presedintele OFSD Botosani, Doina Federovici, spune ca s-au strans deja peste 4.000 de carti, iar cand vremea se va imbunatati, acestea vor fi duse elevilor din Moldova.

"Pana in acest moment OFSD, impreuna cu Departamentul de Educatie, si am avut un sprijin considerabil din partea doamnei inspector Mihaela Hunca, am strans la sediul PSD peste 4000 de carti si ma refer aici la manuale scolare si carti de beletristica pentru copii. O contributie deosebita a avut-o domnul consilier municipal de la Dorohoi, Dorin Birta, care a achizitionat carti noi de peste 6.000 de ron. Am luat legatura cu domnul consul general Baciu. Asteptam ca vremea sa ne fie favorabila si probabil la inceputul lunii martie vom face acest transport", a declarat Doina Federovici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...

Ea este ”diva” din Botoșani pe care instanța o obligă să muncească în folosul comunității!

astăzi, 13:40

Cunoscută în zona emisiunilor mondene și de cancan din România, botoșăneanca în vârstă de 28 de ani va schimba, pentru o vreme, ”peisajul” monden. Asta î...