Peste 300 de sanctiuni aplicate de politistii botosaneni in perioada 29 decembrie - 2 ianuarie!

Peste 300 de sanctiuni aplicate de politistii botosaneni in perioada 29 decembrie - 2 ianuarie!
În perioada premergătoare Revelionului şi pe timpul acestuia, îndeosebi în intervalul 29 decembrie 2012 - 2 ianuarie 2013, in Botosani, 222 de poliţişti au acţionat zilnic atât pentru îndeplinirea responsabilităţilor necesare asigurării unui climat public de ordine şi siguranţă, cât şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în localităţile unde au avut loc manifestări culturale şi artistice.

Pentru asigurarea fluenţei traficului rutier şi prevenirea evenimentelor rutiere, poliţiştii rutieri au acţionat atât pe drumuri judeţene şi naţionale, cât şi pe arterele circulate din cadrul oraşelor şi municipiilor.

Poliţiştii au desfăşurat activităţi specifice, în urma cărora au constatat 64 infracţiuni, dintre care 37 în flagrant, 28 dintre acestea fiind infracţiuni prevăzute de Legea nr.126/1995 privind regimul materialelor explozive.

De asemenea, poliţiştii au aplicat 302 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 63370 lei şi au confiscat bunuri în valoare de aproximativ 5310 lei. Dintre acestea, 198 au vizat tulburări ale ordinii şi liniştii publice prevăzute de Legea nr.61/1991 şi 80 au fost din categoria celor prevăzute de OUG nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

"Poliţia botoşăneană mulţumeşte pe această cale tuturor cetăţenilor pentru că au înţeles să se manifeste civilizat, adoptând o conduită corectă, astfel încât trecerea în Noul An să fie petrecută în linişte", transmit reprezentantii IPJ Botosani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
477

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
152

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
424

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...