Medicul care s-a ocupat de Sergiu Nicolaescu: Nu a dorit sa vina la spital. A vrut sa isi petreaca sarbatorile acasa, timp in care nu a mancat. Avea dureri!

Medicul care s-a ocupat de Sergiu Nicolaescu: Nu a dorit sa vina la spital. A vrut sa isi petreaca sarbatorile acasa, timp in care nu a mancat. Avea dureri!
Doctorii de la Spitalul Elias, care l-au avut in grija in ultima saptamana pe Sergiu Nicolaescu, au facut primele declaratii publice.

"Dl. Sergiu Nicolescu era cunoscut cu diverticulita acuta. Acum 48 de ore s-a pus diagnositcul insuficienta respiratorie, necesitand terapie intesiva maximala. In aceasta dimineata s-a instalat stopul cardiac, nu a raspuns la manevrele de resuscitare, la ora 8,20 s-a declarat decesul", a explicat purtatorul de cuvant Valentin Calu, potrivit evz.ro.

Seful sectiei Chirurgie a spitalului: "Il tratam pe domnul Nicolaescu de 12 ani de diverticulita. E o inflamatie a unor zone de la nivelul colonului. Nu are indicatie chirugicala decat daca se complica. In cei 12 ani a avut mai multe episoade acute".

Dr Safta: "Era inapetent de nenumarate zile. M-a sunat pentru dureri toracice. Nu a dorit sa vina la spital. A vrut sa isi petreaca sarbatorile acasa, timp in care nu a mancat. Avea durere in etajul abdominal superior si incetinirea tranzitului intestinal. Din cauza aceasta a ajuns pe data de 26 decembrie la spital, nu mancase de multe zile".

Seful sectiei ATI: "Pe fondul varstei, al contuziei pulmonare a intervenit acest sfarsit".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
612

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
172

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
449

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...