Performanţa unei adolescente din Botoşani: Cooptată să participe la Campionatul Mondial de Box, în Taiwan!

O tânără din Botoşani  a fost cooptată să facă parte din lotul naţional juniori de box feminin, în vederea participării la Campionatul Mondial din Taiwan.

Aciobăniței Cristina Mădălina, în vârstă de 16 ani, elevă a Liceului Tehnologic de Cooperație Botoșani, în clasa a IX-a a fost cooptată în lotul național juniori de box feminin pentru participarea la Campionatul Mondial de Box de la Taipei, Taiwan care se va desfășura în perioada 12 – 25 mai, 2015.

Tânăra, care se află în evidența Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani ca beneficiind de o măsură de protecție specială,  practică sport de performanță de la o vârstă fragedă și a participat de-a lungul timpului la numeroase competiții sportive, obținând diferite premii. Cea mai recentă performanță este câștigarea Cupei României la Box feminin, juniori, în luna februarie, 2015.

"Talentul, ambiția și dorința de a face performanță împreună cu profesionalismul antrenorilor de la Clubul Sportiv Botoșani, unde se antrenează, au ajutat-o să obțină aceste performanțe deosebite și să se bucure de un succes binemeritat", a pus Dan Şlincu, directorul DGASPC Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un colegiu de renume și o școală rurală din Botoșani, decorate de Klaus Iohannis de Ziua Educaţiei!

astăzi, 13:05

”Onorăm rolul esenţial al tuturor celor care sunt parte a procesului de învăţământ în ghidarea tinerilor noştri pe calea cunoaşterii şi a asumării valorilor pe care se...

Carmen, o mamă văduvă din Botoșani, are nevoie urgent de ajutor după operație! (Foto)

astăzi, 12:41

”O poate aduce cineva cu mașina de la spitalul din Iași sau o poate ajuta cineva cu bani pentru a căuta o mașină care să o aducă acasă?”, este mesajul transmis public de către pre...

Diplomă de Vrednicie pentru botoșăneanul care salvează inimi: ”Este o onoare care ne amintește de misiunea noastră profundă” (Foto)

astăzi, 10:48

Vlad Plăcintă a primit, din partea Înalt Prea Sfinției Sale Teofan, Mitropolit al Moldovei și Bucovinei, Diploma de Vrednicie pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul ...