Percheziții și rețineri într-un dosar de șantaj cu tentă sexuală, este implicată și o tânără de 18 ani!

Doi botoșăneni, împreună cu o fată de 18 ani, ar fi constrâns victima prin amenințarea cu divulgarea unor imagini compromițătoare, să desfășoare anumite activități în scopul obținerii pentru aceștia de foloase nepatrimoniale.

În cursul zilei de marți, 12 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a doi bărbați, de 29 și 36 de ani, din comuna Călărași, județul Botoșani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de șantaj, violarea vieții private, complicitate la șantaj și complicitate la violarea vieții private.

Din verificări, a reieșit faptul că cei doi, împreună cu o tânără de 18 ani, ar fi constrâns victima, un tânăr de 25 de ani, prin amenințarea cu divulgarea unor imagini compromițătoare, să desfășoare anumite activități în scopul obținerii pentru aceștia de foloase nepatrimoniale.

În cursul zilei de ieri, au fost puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară la locuințele persoanelor bănuite de comiterea faptelor, din municipiul Dorohoi și comuna Călărași, prilej cu care au fost identificate și ridicate mai multe bunuri care prezintă interes în cauză.

Totodată, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost conduse la sediul poliției, iar față de două dintre acestea a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Rapid, astăzi de la ora 18:15

astăzi, 12:38

FC Botoșani primește astăzi vizita celor de la Rapid în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! FC Botoşani are a doua cea mai slabă defens...

O avarie produsă de un antreprenor local lasă fără apă trei sate din apropierea orașului Botoșani!

astăzi, 12:30

Nova Apaserv Botoșani informează că, în cursul zilei de vineri, 4 octombrie 2024, a avut loc o avarie la conducta de aducțiune apă potabilă, din PEHD cu diametrul de 140 mm, iar pân...

Botoșănenii, invitați la sărbătoarea de 10 ani a Clubului Toastmasters!

astăzi, 11:40

Cu această ocazie, structura dedicată dezvoltării personale și susținerii tuturor celor care vor să lupte cu emoțiile vorbitului în public organizează o ședință festivă. Eveniment...