Bărbat din Sri Lanka ”acostat” de polițiștii locali în Parcul Mihai Eminescu!

Polițiștii locali l-au atenționat verbal pe bărbatul din Sri Lanka. Nu la fel de ușor au scăpat botoșănenii care, într-un alt parc din municipiul Botoșani, au fost prinși consumând alcool.

Sâmbătă, în jurul orei 18:45, ca urmare a unei sesizări telefonice cu privire la faptul că o persoană este agresată verbal, patrula auto a Poliției Locale Botoșani s-a deplasat pe strada Primăverii din municipiu. La fața locului, polițiștii locali au identificat două persoane aflate în conflict. Întrucât numitul C.G. continua să adreseze injurii, a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 500 lei.

De asemenea, în jurul orei 23:00, polițiștii locali aflați în patrulare în Parcul Mihai Eminescu au identificat o persoană din Sri Lanka care stătea pe o bancă și consuma băuturi alcoolice. Bărbatului i s-a adus la cunoștință că este interzis consumul de băuturii alcoolice în locuri publice neautorizate, acesta fiind atenționat verbal.

Duminică, în jurul orei 16:00, dispeceratul Poliției Locale a sesizat patrula auto cu privire la faptul că în parcul amenajat în zona străzii Adrian Adamiu sunt persoane care consumă alcool, semințe, aruncând ambalaje și coji pe jos. La fața locului polițiștii locali au legitimat și sancționat contravențional cinci persoane, pentru consumul de băuturi alcoolice, dar și pentru aruncarea la întâmplare a ambalajelor, cuantumul amenzilor fiind de 1.250 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Negoiță, despre cum se face corect o pomană pentru morți. „Puțin, cu suflet și e destul!”

astăzi, 10:49

Preotul Paul Iulius Negoita a abordat semnificația pomenilor făcute pentru persoanele decedate, subliniind că acestea nu sunt destinate să „hrănească” fizic morții, ci sunt mai degr...

Iftime schimbă un titular la FC Botoșani, chiar înainte de meciul cu Rapid!

astăzi, 09:49

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a anunțat că portarul Eduard Pap (30 de ani) va fi înlocuit. În urmă cu mai puțin de o săptămână, FC Botoșani a anunțat ofici...

Tânărul fermier din Botoșani care duce mai departe tradiția familiei: ”Pasiunea a venit de la bunicul meu, un respectat inginer!” (Foto)

astăzi, 09:04

Tânărul provine dintr-o familie de agricultori. Bunicul său a fost inginer agronom, tatăl, chiar dacă este profesor de sport, la bază a fost tehnician veterinar, iar Gabi a studiat Agricult...