Pentru o româncă: Şi-a ucis rivalul italian cu 20 de lovituri de cuțit

Pentru o româncă: Şi-a ucis rivalul italian cu 20 de lovituri de cuțit
Nebun de gelozie, fără să se poată resemna în fața unei povești de iubire sfârșite, un român l-a înjunghiat mortal pe italianul îndrăgostit şi el de aceeaşi femeie, după un plan conceput cu sânge rece.

Moreno De Lillo, 42 ani, a fost ucis, luni, cu 20 de lovituri de cuțit chiar în faţa casei sale din Torino. Crima a avut loc puțin după ora 22.00, informează oraromaniei.com, citand La Stampa.

Victima a fost ademenită în stradă după ce interfonul, blocat cu bandă adezivă de asasin, a început să sune fără oprire. Ieșit în fața casei pentru a vedea ce se întâmplă, italianul a fost atacat imediat cu un cuțit și rănit mortal în gât, mâini și torace.

Potrivit martorilor, se pare că agresorul a recurs la un asemenea gest întrucât era îndrăgostit de logodnica victimei, o românca de 25 de ani cu care în trecut avusese o relație. Această ipoteză este confirmată și de criminal.

Agresorul, un român de 23 de ani, a fost prins la scurt timp de la comiterea crimei. Tânărul era rezident în Collegno. În casa sa, carabinierii au găsit diverse haine care aveau încă urme de sânge. De asemenea, autoritățile au descoperit și arma crimei: un cuțit cu lama de 29 de centimetri. Tânărul le-a povestit carabinierilor că a ucis din gelozie. El și iubita victimei au fost un cuplu în urmă cu ceva vreme, dar totul se terminase de ceva timp.

De altfel, în seara crimei, românca a declarat carabinierilor că fostul logodnic îi hărţuia. "A trecut ceva timp de când fostul meu logodnic ne persecuta, dar nu ne-am gândit niciodată că s-ar putea ajunge atât de departe", a declarat românca.

Un italian, vecin cu victima, atras de urletele din stradă, a comentat cinic întâmplarea: "Mortul e De Lillo? A avut un final care era de așteptat".

UPDATE Criminalul din Rivoli este italian

Inițial, presa italiană a informat că asasinul este un român. Numele acestuia a fost însă publicat recent. Criminalul este Diego Pulselli, un muncitor în vârstă de 23 ani, care a declarat carabinierilor că a ucis din motive pasionale, informeaza oraromaniei.ro.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În această seară începe hramul uneia dintre cele mai ”încercate” biserici din Botoșani! PROGRAMUL liturgic (Foto)

astăzi, 14:03
188

În municipiul Botoșani, credincioșii se adună în fiecare an în parohia din Parcul Tineretului. Hramul Bisericii ”Izvorul Tămăduirii” începe chiar în acea...

PNL Botoșani: Liberalii au participat la concertul „Mândru că sunt moldovean”! (foto)

astăzi, 13:57
54

Redăm mai jos integral comunicatul de presă emis de Partidul Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani:„Sub sloganul «Mândru că sunt moldovean», miercuri, 8 mai,...

Expoziția „Artele frumoase din Moldova” la Memorialul Ipotești

astăzi, 12:59
30

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu”, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, continuă seria de activități cultural...