Pensiile speciale ale magistraților, parlamentarilor și foștilor președinți, anulate!

Pensiile speciale ale magistraților, parlamentarilor și foștilor președinți, anulate!

Deputații din Comisia de muncă a Camerei Deputaților au votat marți, în unanimitate, eliminarea pensiilor speciale! 

Deputații au votat să le fie anulate pensiile speciale ale parlamentărilor, judecătorilor, procurorilor, personalului auxiliar din justiție, judecătorilor Curții Constituționale, ale funcționarilor parlamentari, ale funcționarilor Curții de Conturi, ale aviatorilor, diplomaților și ale foștilor șefi de stat.

Comisia pentru Muncă a Camerei Deputaților a adoptat, marți, prin vot, amendamentele privind eliminarea pensiilor speciale pentru mai multe categorii.

Este vorba despre funcționari publici parlamentari, corp diplomatic și consular,  Curtea de Conturi, foștii șefi de stat.

 Singurii care rămân cu pensii speciale sunt militarii.

Momentan se discută pe amendamente și nu s-a dat un vot pe raportul final. Există posibilitatea să mai apăra modificări până la sfârșitul ședinței, scrie Realitatea.net.

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
290

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
496

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
148

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...