Pedeapsă pentru un șofer care a călcat în picioare legea: Amendă de 1.600 de lei și permis suspendat pentru 120 de zile!

Un șofer de 30 de ani a fost sancționat cu 120 de zile de suspendare a permisului și amendă de peste 1.600 de lei pentru depășire pe linie continuă și conducere agresivă.

În localitatea Flămânzi, judeÈ›ul BotoÈ™ani, un È™ofer de 30 de ani a fost sancÈ›ionat drastic de poliÈ›iÈ™ti după ce a fost surprins efectuând o depășire pe linie continuă È™i manifestând un comportament agresiv la volan. În urma verificărilor, autoritățile au identificat imagini care confirmă conducerea periculoasă.

Conducătorul auto a fost penalizat cu o suspendare de 120 de zile a permisului de conducere, iar amenda aplicată depășește 1.600 de lei.

Conducerea agresivă È™i încălcarea regulilor de circulaÈ›ie reprezintă un risc major pentru siguranÈ›a rutieră, motiv pentru care poliÈ›iÈ™tii din BotoÈ™ani continuă să aplice măsuri riguroase pentru a preveni incidentele grave.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț de la APIA Botoșani: Sute de fermieri vor primi banii pentru motorină!

astăzi, 21:00

Ajutorul a fost acordat în conformitate cu HG nr.1174/2014 È™i OMADR 1727/2015, cu modificările È™i completările ulterioare, pentru cererile aferente trimestrului II 2024. Suma plătită de...

Ziua mondială a alimentației, sărbătorită de elevii unui liceu din Botoșani! (foto)

astăzi, 20:28

Omul este o ființă care a dat alimentației statut de artă și pasiune. De aceea tema de anul acesta a Zilei mondiale a alimentației a fost Dreptul la hrană pentru o viață mai bună și un viit...

Sute de botoșăneni certați cu legea, sancționați de polițiști în week-end!

astăzi, 19:30

În weekendul care a trecut, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au acÈ›ionat pentru prevenirea È™i combaterea faptelor antisociale, intervenind la peste 100 de evenimente, majoritatea sesizate prin apel l...