PDL, facut praf de Campanu!

Vicepresedintele Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, senatorul Liviu Campanu, nu pare sa mai fie in vreun proces de negociere cu PDL, asa cum era la inceputul infiintarii noului partid, atunci cand UNPR trebuia sa primeasca conducerea mai multor deconcentrate din judet, din moment ce in cadrul unei conferinte de presa a adus numai acuzatii pedelistilor, atat la nivel local, cat si national.

Primele reclamatii ale senatorului UNPR au fost pentru Primaria Botosani, care, potrivit lui Campanu, se ghideaza dupa mitul Mesterului Manole, adica ce repara azi maine se strica.

"Stim cu totii ca PDL conduce si in municipiu si in judet prin reprezentanti. Eu nu cred ca putem fi martori pasivi a ceea ce se intampla in judetul Botosani, nu putem sustine in continuare la nivel national acest dispret. Am senzatia existentei  unui mit al Mesterului Manole care planeaza asupra Primariei municipiului Botosani, cel putin in zona industriala, unde soferii isi rup masinile. Legat de Primaria Botosani, pot sa spun de fructuoasa activitatea in parteneriat cu HSR, care se desfasoara in conditiile in care numarul locurilor de parcare este insuficient, altfel activitatea HSR nu ar mai fi rentabila", a declarat Liviu Campanu, vicepresedintele UNPR.

Nu a scapat de criticile parlamanetarului, nici presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac fiind acuzat ca nu poate sa formeze o majoritate in CJ de doi ani de zile, de cand detine functia de sef al judetului.

"La CJ avem un presedinte care de doi ani de zile nu are capacitatea sa-si formeze o majoritate si astfel CJ nu face alteva decat sa se lase macinat de conflictle politice pentru cativa banuti. Niciunul din proiectele pe care le-am auzit in campania electorala nu au fost implementate de catre CJ", a adaugat Campanu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
383

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
521

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
638

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...