PDL despre programul de guvernare al USL: “Este o manipulare groteasca”

PDL despre programul de guvernare al USL: “Este o manipulare groteasca”
Democrat-liberalii au criticat, in cadrul unei conferinte de presa, in termeni duri, programul de guvernare lansat de USL, pe care l-au catalogat ca fiind un “program de manipulare groteasca".

Catalin Flutur, presedintele organizatiei judetene a PDL, a spus ca masurile incluse in acest program nu sunt concrete, si ca de fapt cele 100 de masuri propuse de USL sunt de fapt 25, care se tot repeta.

“Programul economic al USL este un program economic pe care l-au lansat cu mult tam-tam si am constatat ca domnul Marcu este total dezamagit ca noi nu am bagat in seama programul lor economic pentru o viitoare guvernare, ca asa gandesc ei. Nu l-am bagt in seama pentru ca nu prea avem ce baga in seama acolo. Dar am facut o lecturare a acestui program, care si mie mi se pare, la modul general, ca vom face si vom drege, ca spun 100 de masuri, dar foarte multe se repeta. Nu am vazut nimic concret", a declarat Catalin Flutur, presedintele PDL Botosani.

La randul sau, Gheorghe Ciubotaru, secretarul executiv al organizatiei judetene a PDL a spus ca programul de guvernare al USL nu este altceva decat o “manipulare groteasca a cetatenilor".

Acesta a dat si cateva exemple de “masuri fanteziste care nu au nimic comun cu realitatea", cum ar fi reducerea TVA la 19%, TVA de 9% la unele produse agroalimentare cu deducerea unui procent de 15% la produsul agricol, neimpozitarea dividendelor reinvestite sau reducerea contributiilor sociale cu 5% la angajator si renuntarea la cota unica de impozitare.

“Cetatenii ar trebui informati despre aceasta incercare de manipulare groteasca din partea socialistilor. Eu nu cred ca acesta este un program de guvernare. Acest program nu este facut de economisti si nici macar sustinut de economisti, cei doi lideri ai USL nu au nicio legatura cu economia, unul este istoric, iar celalalt este procuror. Dar cu siguranta la acest program au lucrat specialisti in manipulare, specialisti in diversiune si au folosit lucruri care dau bine la ureche si singurul scop este votul", a spus Gheorghe Ciubotaru, secretarul executiv al PDL Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
13

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
21

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
41

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...