PDL câştigă alegerile în Neamţ, USL se impune în Maramureş

PDL câştigă alegerile în Neamţ, USL se impune în Maramureş

 Adrian Radulescu  

Adrian Rădulescu, candidatul PDL la fotoliul de deputat de Neamţ, a câştigat alegerile cu 54,95%, învingându-l pe reprezentantul USL, Liviu Harbuz (45,05%), intrat în campanie cu prima şansă. La Maramureş, candidatul USL Florin Tătaru a câştigat alegerile din Colegiul uninominal 2, cu 42,67% dintre opţiuni.

În pofida aşteptărilor şi chiar a sondajelor la nivel naţional, democrat-liberalii se pare că au câştigat alegerile parţiale în judeţul Neamţ, la o diferenţă de mai bine de 10 de procente faţă de USL.

Primarul PDL de la Piatra-Neamţ, Gheorghe Ştefan (Pinalti) a declarat, la Realitatea TV, că meritul pentru rezultatul parţialelor este exclusiv al candidatului Adrian Rădulescu, un om care "înţelege agricultura".

"Noi am avut un trend negativ în colegiu, dar, dacă am câştigat, şansa noastră a fost a candidatului", a spus Pinalti.

La Maramureş, candidatul USL Florin Tătaru a câştigat alegerile din Colegiul uninominal 2, scrie MEDIAFAX, conform rezultatelor oficiale finale comunicate, în noaptea de duminică spre luni, de către Biroul Electoral de circumscripţie Maramureş.

După numărarea voturilor din cele 79 de secţii de votare, Florin Tătaru a întrunit 42,67% dintre opţiuni (9433 de voturi) fiind urmat de Mariana Popa (PDL) cu 35,48% dintre opţiuni (7845 de voturi). Candidatul PER a primit 4338 voturi (19,62%) şi cel al PRM a primit 493 de voturi (2,23%).

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
6

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
62

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10
25

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...