PDL Botosani a depus "Cartea minciunilor USL" la Prefectura. "Au murit în lupta pentru ciolan", spune Flutur- FOTO

PDL Botosani a depus "Cartea minciunilor USL" la Prefectura. "Au murit în lupta pentru ciolan", spune Flutur- FOTO
Aproximativ 100 de membri ai organizației județene a Partidului Democrat Liberal Botosani, in frunte cu presedintele Catalin Flutur, au organizat, sambata dimineata, un mars de la sediul partidului si pana la Prefectura, acolo unde au depus "Cartea minciunilor USL. 22 de luni de guvernare USL. 22 de luni de jaf, incompetenta si imunitate".

Acestia au afisat mai multe mesaje anti-USL cum ar fi: "Ponta, ai taxat, ai plagiat", "Ponta, nicio zi fara minciuni", "PSD, taxe si minciuni", "PSD, jaf si imunitate", "Guvernul PONTAXA".

"Peste o luna si un pic se implinesc doi ani de guvernare USL, un USL care s-a nascut din ura, a trait in minciuna si au murit in lupta pentru ciolan. Acest Guvern USL, care s-a rupt din cauze numai de ei stiute a uitat sa faca un bilant al guvernarii lor si am considerat necesar sa-l facem noi, daca ei nu l-au facut. Am ales sa depunem aceasta carte a minciunilor la primul reprezentant in teritoriu a Guvernului Romaniei, ca sa si-l insuseasca si la randul lui sa-l transmita premierului.", a declarat presedinete PDL Botosani, Catalin Flutur.

Acesta a intrat in sediul Prefecturii alaturi de consilierii judeteni Gabriel Alecsandru si Cristian Achitei, fiind primit de subprefectul Sebastian Tocariu si de sefa Cancelariei prefectului, Viorica Afrasanei, intrucat prefectul Costica Macaleti era plecat la Vama Stanca Costesti unde i-a insotit pe cei trei oficiali guvernamentali, care efectueaza o vizita de lucru la Botosani.

























 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
13

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
47

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...

„Blue Guardians”, amplu exercițiu de pregătire tactică organizat de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 12:51
47

În perioada 20-24 mai 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani va fi gazda unui amplu exercițiu de antrenament integrat al structurilor de intervenție și acțiuni speciale ale unit...