PD-L face jocurile: PSD, PNL, UDMR - totul este posibil!

PD-L face jocurile: PSD, PNL, UDMR - totul este posibil!

 GHEORGHE FLUTUR  

Desi PD-L si PSD au anuntat ca vor forma impreuna guvernul, unii par sa nu fie foarte convinsi de aceasta. Iar cum dinspre cele doua formatiuni nu au mai venit informatii concrete, PNL a gasit momentul sa iasa cu declaratii soc.

Astfel, liberalii sustin ca au discutat in ultimele zile cu democrat-liberalii pentru o eventuala colaborare parlamentara.

In calcule ar mai fin intrat si sustinerea unui eventual guvern minoritar PDL-UDMR, care s-ar putea forma din cauza neintelegerilor cu PSD, au declarat surse din PNL, citate de Mediafax.

Cativa lideri PDL ar fi cautat sustinere la PNL pentru continuarea negocierilor si o "cooptare la guvernare", lasandu-i pe liberali sa inteleaga ca nu au ajuns la o intelegere clara cu PSD pentru formarea noului guvern. In plus, discutiile au avut loc si dupa anuntul oficial al guvernarii PSD-PDL, printre cei care i-au contactat pe liberali au fost Gheorghe Flutur si Ioan Oltean.

Surse liberale apreciau ca propunerile ar putea fi doar un joc al partidului lui Emil Boc pentru a forta mana PSD. Pe de alta parte, unii lideri PNL au recunoscut ca ar prefera varianta sustinerii guvernului minoritar, pentru a avea un control asupra celor de la putere.

Liberalul Adrian Iorgulescu a recunoscut ca exista tatonari din partea PDL, fara a mentiona ce fel de propuneri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
122

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
87

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
258

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...