Florin Turcanu nu se teme: Are cu ce!

Florin Turcanu nu se teme: Are cu ce!

 Florin Turcanu: Daca nu imi ajung banii, pun la bataie si salariul meu!  

Isi incepe mandatul in forta, chiar daca pentru asta, spune el, va duce bani de acasa!

Mai exact, proaspatul deputat Florin Turcanu este hotarat sa ii multumeasca pe toti cei care l-au propulsat in Parlamentul Romaniei.

Daca as fi castigat alegerile cu 50 plus unu eram 100% parlamentar, dar am avut 40,5%. Am folosit voturi si din alte colegii ale judetului. De aceea am obligatia sa fiu la dispozitia tuturor cetatenilor, a subliniat Turcanu.

Pentru asta, Turcanu are in vedere sa deschida un cabinet parlamentar la Botosani si cate unul in fiecare comuna din orasul Saveni. In acest sens si-a angajat si o echipa de consilieri, nu mai putin de sapte. Plus o sefa de cabinet, in persoana Roxanei Marandiuc.

Consilier in relatia cu presa este Diana Achitei, iar consilier pe organizare Petrisor Grapan. Pe Saveni, consilier este Mihai Caulea, pe zona Ripiceni, Manoleasa, Dangeni, Hanesti, Vlasinesti - Andrei Damian, pe zona Copalau, Sulita, Blandesti, Santa Mare, Romanesti - Costinel Caulea, pe zona Roma, Nicseni, Mihai Eminescu, Ungureni, Unteni - Ionela Marandiuc si pe Stefanesti, Dobarceni, Durnesti, Trusesti, Mihalaseni - Petronela Andriuc.

Florin Turcanu a mai angajat si doi soferi pentru a se deplasa in teritoriu. Lista este destul de lunga, insa Florin Turcanu nu prea isi face griji in ce priveste nota de plata. Are cu ce!

Am 70 milioane lei vechi la cabinetul parlamentar si daca nu o sa ajunga am sa pun la bataie si salariul meu rpovenit din alte surse, care e de 60 milioane, a spus Florin Turcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Andone, după victoria cu Dinamo: ”Atmosfera a fost extraordinară. Le mulțumesc suporterilor!”

astăzi, 07:16
111

Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, în vârstă de 49 de ani, a oferit câteva cuvinte la finalul meciului.”Dumnezeu ne-a dat punctele înapoi!”&bd...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Ierarhi Ilie Iorest, Simion Ştefan şi Sava Brancovici, mitropoliţii Transilvaniei

astăzi, 07:00
16

Tot astăzi, Biserica Ortodoxă îi cinstește pe Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul din Maramureş, pe Sfinţii Mucenici Pasicrat şi Valentin și pe Sfânta Cuvioasă Elisabeta....

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
741

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...