Pavelele de pe trotuar, de pe strada Primăverii, au început să sară - GALERIE FOTO

Pavelele de pe trotuar, de pe strada Primăverii, au început să sară - GALERIE FOTO
Pe unele porţiuni de trotuar reabilitat, de pe strada Primăverii, au început să apară probleme, unele pavele desprinzându-se sau, în momentul în care se calcă pe ele, se mişcă foarte tare.

Aceste probleme au fost sesizate şi de reprezentanţii Primăriei, care spun că firma care execută lucrările de reabilitare şi modernizare are obligaţia de a remedia toate deficienţele apărute, până la recepţia finală a lucrării. Cornel Herghelegiu, directorul Direcţiei de Dezvoltare din cadrul Primăriei, susţine că au apărut unele probleme şi la partea carosabilă, unde s-a turnat asfalt, şi unde constructorul va trebui să intervină pentru a le remedia.

"În urma sezonului rece, pe strada Primăverii au apărut o serie de probleme la lucrările efectuate, în special la partea de trotuare, dar şi o serie de probleme punctuale la partea carosabilă. Începând cu mijlocul lunii aprilie, constructorul are programat să reia lucrările pe strada Primăverii, lucrări care presupun asfaltare şi de asemenea remedierea tuturor defectelor apărute. Lucrările nu sunt recepţionate, ele sunt încă în responsabilitatea constructorului, societatea Victor Construct, şi acesta are obligaţia să remedieze toate neconformităţile care apar pe parcurs. În zonele punctuale unde au fost identifcate fisuri sau un comportament inadecvat al stratului de asfalt vor fi remediate imediat ce încep lucrările. Obligaţia lui este să predea lucrarea în parametri tehnici", a precizat Cornel Herghelegiu.

Herghelegiu a mai precizat că şi după finalizarea lucrării, dacă vor apărea probleme, vor fi remediate tot de către constructor, în perioada de garanţie care este de un an pentru asfalt şi un an şi jumătate pentru trotuare.

Reprezentanţii Victor Construct: Nu e nimic grav!

Reprezentanţii societăţii Victor Construct susţin că deficienţele apărute pe Primăverii nu sunt grave şi vor fi remediate.

"Dacă sunt probleme le vom repara. Am trecut prin zone şi sunt trei pavele care trebuie aranjate", a declarat ing. Cezar Bobescu, din cadrul societăţii Victor Construct.

Costurile cu reparaţiile pe strada Primăverii depăşesc 3 milioane de lei.








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin își prezintă soluțiile pentru Sănătate (Video)

astăzi, 11:24
17

Candidatul PSD pentru Consiliul Județean: „Vom  construi 3 spitale noi în județ”„Am promis că nu mă voi angaja în dispute politice ca alți candidați și c...

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
70

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...

Ce spune generalul Grecu despre ”aparatul de zbor fără pilot” prăbușit în Botoșani

astăzi, 10:55
129

MapN a anunțat ieri, 16 mai, că este vorba despre ”un aparat de zbor fără pilot” de proveniență civilă. Mai mult, acesta nu avea armament și nici muniție.Asta după ce, î...