Patru tineri din Dorohoi s-au impus la Turneul internațional al celor 6 națiuni la box!

O medalie de aur, două medalii de argint și o medalie de bronz au obținut tinerii pugiliști din Dorohoi, într-o competiție la care au participat sportivi din Ucraina, Republica Moldova, Ungaria, Polonia, Serbia, România.

În perioada 21-24 august 2024 a avut loc un eveniment pugilistic de amploare în localitatea Piatra-Neamț: Turneul internațional al celor 6 națiuni la box pentru: cadeți, juniori, tineret și seniori  - „Tournament of the 6 nations Piatra-Neamț”.

Au fost invitați și au participat sportivi din naționalele de cadeți, juniori și tineret și cluburile cu rezultate deosebite înregistrate la nivel național în competiþiile interne și internaționale din Ucraina, Republica Moldova, Ungaria, Polonia, Serbia, România.

În urma invitației adresate clubului AS.C.S.M Dorohoi și nominalizați sportivii care să participe pe categorii de greutate, au făcut deplasarea la acest turneu împreună cu Antrenorul Valy Topala următorii sportivi: Marcu Andrei (categoria 49 kg cadeți), Dănilă Ștefan (categoria 48 kg juniori), Roman  Suliman (categoria 50kg juniori) și Daniliuc David (categoria 75 kg juniori).

După cele 3 trei zile de dispute electrizante și meciuri foarte frumoase tinerii pugiliști (Boxeri) de la Dorohoi au reușit un palmares foarte bun, întorcîndu- se cu o medalie de aur, două medalii de argint și o medalie de bronz.

Sportivii care s-au impus la categoriile lor de greutate:

1.Marcu Andrei - categoria 48 cadeți - medalie de argint

2.Dănilă Ștefan - categoria 48 kg juniori - medalie de aur

3.Roman Suliman - categoria 50 kg juniori - medalie de argint

4.Daniliuc David - categoria 75 kg juniori - medalie de bronz

Conducerea și staful clubului sunt formate din: Topala Valy, președinte  și antrenor coordonator, Cabulca Mihai - antrenor Box, Marcu Neculai - instructor Box.

„Suntem toți foarte mulțumiți de evoluția și palmaresul obținut de cei patru sportivi pugiliști. Le dorim în continuare succes la campionatele naționale din toamnă de la Bacău (etapa finală) unde clubul nostru va participa cu 4 băieți și 2 fete. De asemenea, mulțumim parinților că au sprijinit și încurajat activitatea sportivă a copiilor lor și au făcut sacrificii pentru continuitatea în practicarea sportului”, au transmis reprezentanții clubului, potrivit DorohoiNews.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzație de tentativă de omor: Un bărbat violent din Botoșani va da socoteală în fața legii!

astăzi, 19:51

Conform cercetărilor polițiștilor, în ziua anterioară, în timp ce se afla într-un imobil de locuințe din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict, acesta ar fi lovit victim...

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

astăzi, 19:15

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

astăzi, 18:34

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...