Patru raniti in urma unui accident provocat de un biciclist de 20 de ani!

Patru raniti in urma unui accident provocat de un biciclist de 20 de ani!
Patru persoane rănite în urma unei coliziuni dintre o bicicleta cu motor si un moped! Vinovat de producerea incidentului este biciclistul, care nu s-a asigurat la ieşirea de pe un podeţ. Absurdul situaţiei constă în faptul că în urma impactului a fost rănită şi o femeie de 38 de ani, care circula regulamentar prin zona respectiva.

În ziua de Sanziene, în jurul orei 17.10, poliţiştii din comuna Corni au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DJ 208H, în localitatea Corni, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

"Primele cercetări efectuate la faţa locului au stabilit faptul că în ziua de 24.06.2010, în jurul orei 17.00, în timp ce conducea bicicleta cu motor marca CIAO pe D.J. 208 H, S. Gabriel, de 20 de ani, din municipiul Botoşani, nu se asigură corespunzător la ieşirea de pe un podeţ şi nu acordă prioritate de trecere mopedului marca PIAGGIO, condus de B. Mircea, de 29 de ani, din localitatea Corni, intrând în coliziune cu acesta, împrejurare în care o acroşează şi pe L. Elena, de 38 de ani, din aceeaşi localitate, care se deplasa regulamentar pe DJ 208 H", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.
 
Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a patru persoane, respectiv S. Gabriel, B. Mircea, T. Andreea-Lenuţa (de 18 ani, din localitatea Sarafineşti, comuna Corni, pasageră pe mopedul PIAGGIO) şi L. Elena, toţi fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Botoşani, ramânând internaţi pentru investigaţii suplimentare.

Din primele cercetări s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului se face conducătorul bicicletei cu motor, S. GABRIEL, care nu a acordat prioritate de trecere la mopedului marca PIAGGIO.

Atât conducătorul bicicletei cu motor cât şi conducătorul mopedului purtau cască de protecţie, celor doi recoltându-li-se probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Factorul drum sau semnalizarea rutieră nu au influenţat producerea accidentului.

Faţă de S. GABRIEL se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
2

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
18

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
59

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...