Patru persoane reţinute după percheziţiile de marţi, în dosarul drogurilor de mare risc!

În urma descinderilor făcute marţi de procurorii DIICOT, Biroul Teritorial Botoşani, patru persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, fiind suspectate de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri.

Cei trei vor fi prezentaţi în cursul zilei de vineri în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Procuroii DIICOT, Biroul Teritorial Botoşani au efectuat marţi dimineaţă patru percheziţii domiciliare la suspecţi de trafic de droguri de mare risc.

Din actele de urmărire penală efectuate în cauză rezultă că începând cu anul 2010, pe raza judeţului Botoşani, suspecţii A.F., C.A.D., H.P., B.S.I. şi alţii au constituit un grup infracţional organizat având ca scop procurarea, deţinerea şi vânzarea pe raza municipiului Botoşani de droguri de mare risc, respectiv 3,4 Metilendioximentamfetamină (MDMA), substanţă cunoscută în rândul consumatorilor sub denumirea de Ecstasy.

Aceştia sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infrcţional organizat, procurare, deţinere şi punere în vînzare, fără drept, de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu.

Pentru defininitivarea cercetărilor în ziua de 8 aprilie s-au efectuat patru percheziţii domiciliare la mai multe persoane implicate pe raza municipiilor Iaşi şi Botoşani.

Fiecare comprimat se vindea cu sume cuprinse între 40 şi 70 de lei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Cel mai slab jucător din istoria lui FC Botoșani” a cucerit titlul, dar a ajuns în liga a doua!

astăzi, 12:22

Martin Fraisl a evoluat în sezonul 2018/2019 la FC Botoșani, unde a bifat 16 apariții. Aventura din România l-a ”traumatizat” pe portar, care a declarat că președintele ech...

Pădurari amenințați cu moartea de un botoșănean, cazul a ajuns în atenția procurorilor!

astăzi, 11:14

Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii a șase infracțiuni de ultraj. În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că, în perioada iulie-august a.c., în timp ce...

Percheziții imobiliare terminate cu cătușe. Botoșănean reținut după ce a furat doi viței!

astăzi, 10:48

În cursul zilei de marți, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr de 19 ani, din orașul Săveni. Tânărul este ce...