Patru kilometri de drum ce traversează oraşul Flămânzi au fost asfaltaţi în doar trei zile

Patru kilometri de drum ce traversează oraşul Flămânzi au fost asfaltaţi în doar trei zile
Ce nu s-a făcut în câţiva ani, s-a realizat în câteva zile. Patru kilometri de drum naţional ce traversează oraşul Flămânzi au fost asfaltaţi în doar trei zile.

Fondurile pentru lucrări au fost alocate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale România, investiţia ridicându-se la un million de lei.

"La ultima vizită a reprezentanţilor CNADR, împreună cu o delegaţie din Botoşani, am primit aprobarea pentru asfaltarea a aproximativ patru kilometri de drum. Este vorba de un strat de şase centimetri de asfalt, între kilometrul 45 şi 49. Ar mai fi un kilometru şi jumătate de drum naţional care nu va fi asfaltat. Rămâne o temă deschisă pentru 2014", a spus Dan Oloieru, primarul oraşului Flămânzi.





"Lucrările au început luni. Reprezentantul firmei care se ocupă de lucrare mi-a garantat că în această seară va finaliza asfaltarea celor patru kilometri. S-a lucrat 24 de ore din 24. S-a lucrat pe o bandă pentru ca traficul să se poată desfăşura, după care au început să asfalteze şi cealaltă bandă", a mai declarat Dan Oloeriu.

Cu bani de la CNADNR, se mai asfaltează şi drumurile naţionale care traversează oraşele Bucecea şi Darabani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod galben de ploi și grindină în șapte localități din Botoșani!

astăzi, 17:55
92

Până la ora 18:35, localitățile Dorohoi, Șendriceni, Vârfu Câmpului, Cândești, Brăești, Văculești și Lozna se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galbe...

Meseria de salvator, prezentată elevilor unui liceu din județul Botoșani! (galerie foto)

astăzi, 17:10
30

Peste 200 de tineri de la Liceul „Regina Maria” din municipiul Dorohoi au aflat, astăzi, cum pot să devină pompieri. Pașii ce trebuie urmați pentru a putea îmbrăca haina de sal...

Șefii MAI băgați în ședință de prefectul Sorin Cornilă: „Ne dorim ca efectivele de ordine publică să aibă o prezență vizibilă și activă în teren!” (foto)

astăzi, 15:48
101

Prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, a convocat, luni, o ședință operativă cu șefii structurilor MAI din județ.La întălnirea de lucru au participat Comisar șef Costî...