Patru dintre cei cinci manageri ai institutiilor de cultura au obtinut punctaj maxim!

Patru dintre cei cinci manageri ai institutiilor de cultura au obtinut punctaj maxim!

 LUCICA PARVAN, singurul manager care nu a fost inca evaluat de comisia CJ  

Astazi s-a incheiat evaluarea a patru dintre cei cinci manageri ai institutiilor de cultura aflate sub controlul Consiliului Judetean Botosani.

"Evaluarea finala a managerilor s-a finalizat la patru dintre cei cinci manageri de institutii de cultua, si anume Biblioteca Judeteana, Orchestra Rapsozii Botosanilor, Scoala Populara de Arta si Centrul de Creatie. Cei patru manageri au obtinut punctaj maxim, ceea ce le ofera posiblitatea sa isi prezinte un nou proiect de management, pentru o perioada de 3-5 ani, proiect ce reprezinta strategia pe care fiecare manager si-o asuma", a precizat Catalina Lupascu, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani.

Singura evaluare nefinalizata este cea a managerului Muzeului Judetean Botosani.

"La Muzeul Judetean, evaluarea se incheie astazi, avand in vedere ca doamna consilier Zarug a fost plecata in interes de serviciu si, fiind presedintele comisiei de evaluare, aceasta comisie nu si-a putut desfasura activitatea pana astazi. Cu siguranta, insa, vom avea un rezultat final", a completat Catalina Lupascu.

Evaluarea managerilor a inceput in data de 28 ianuarie 2010. Managerii evaluati sunt Cornelia Viziteu, la Biblioteca Judeteana, Ioan Cobala, la Orchestra Rapsozii Botosanilor, Victor Hreniuc, la Scoala Populara de Arte, si Ion Ilie, pentru Centrul de Creatie Botosani. La Muzeul Judetean, urmeaza sa fie evaluata Lucica Parvan.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
31

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
38

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
400

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...