Patru cetăţeni moldoveni, omorâţi pe zebră la Moscova de o coloană de maşini de lux

Patru cetăţeni moldoveni, omorâţi pe zebră la Moscova de o coloană de maşini de lux
O coloană de maşini de lux aparţinând unei bănci ruseşti a accidentat mortal patru cetăţeni moldoveni, pe şoseaua care face legătura între Moscova şi aeroportul Domodedovo, anunţă Serghei Kanaiev, preşedintele Federaţiei Automobiliştilor din Rusia.

Accidentul a avut loc în cursul nopţii de duminică spre luni, când un convoi format din maşini de tip Mercedes şi o Toyota Land Cruiser a ucis patru persoane care erau pe trecerea de pietoni, conform ziarului Komsomolskaïa Pravda.

Doi muncitori moldoveni au fost loviţi de Toyota, iar alţi doi de Mercedesul care rula în spatele acesteia.

"Potrivit martorilor, coloana se deplasa cu cel puţin 120 de kilometri pe oră într-o zonă în care limita de viteză este de 40 de kilometri pe oră", a declarat Kanaiev.

"Conform surselor noastre, maşinile aparţin Băncii Avangard, iar un membru al conducerii instituţiei se afla într-una dintre ele", adaugă el.

Serviciul de presă al poliţiei din Moscova a refuzat să comenteze aceste informaţii.

Locuitorii din Moscova sunt nemulţumiţi de permisele de circulaţie speciale acordate numeroaselor limuzine oficiale şi oamenilor de afaceri.

În luna mai, şoferul unei limuzine a Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă a ameninţat un şofer că îl va împuşca în cap dacă nu îi va permite să treacă înaintea lui.

MEDIAFAX

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
233

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
277

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
184

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...