Patronii caselor de schimb valutar din Botosani, in alerta dupa tragedia de la Brasov!

Patronii caselor de schimb valutar din Botosani, in alerta dupa tragedia de la Brasov!
Tragedia de la casa de schimb valutar din Brasov, soldata cu morti si raniti, a creat panica si in randul botosanenilor!

Astfel, patronii caselor de schimb valutar si ai caselor de amanet incep sa isi ia masuri speciale pentru a-si proteja atat angajatii, cat si valorile pe care le detin.

Chiar daca pana acum la Botosani nu s-au inregistrat evenimente deosebite, jafurile care au avut loc in ultima perioada in tara, culminand cu dubla crima de la Brasov, de saptamana trecuta, i-a determinat pe multi patroni sa adopte masuri suplimentare.

Eu mi-am luat masuri inca dinainte de a fi atacul de la Brasov. Am contract cu o firma specializata de paza si protectie cu care colaboram inclusiv la transportul valorilor. De asemenea, avem buton de panica, iar la doua dintre casele de schimb valutar avem montate geamuri si sertare antiglont. Urmeaza ca luna viitoare sa dotez si celelalte case de schimb cu geamuri si sertare antiglont, a spus Dragos Soptelea, patronul unei case de schimb valutar din Botosani.

In momentul de fata, pe raza judetului Botosani functioneaza 51 de case de schimb valutar si case de amanet, dintre care 41 sunt in municipiul Botosani, 9 in municipiul Dorohoi si una in orasul Darabani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CJ Botoşani investeşte 8 milioane de euro în modernizarea a 10 km de drum judeţean

Joi, 28 Septembrie 2023
89

Consiliul Judeţean Botoşani, prin Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri (DJDP), a scos la licitaţie execuţia lucrărilor de modernizare a DJ 291D, Oroftiana - Baranca-Bajura, un sector de dr...

Tarifele la gazele naturale şi energie electrică vor rămâne plafonate

Joi, 28 Septembrie 2023
61

Tarifele la gazele naturale şi energie electrică vor rămâne plafonate, conform legislaţiei în vigoare, până la sfârşitul lunii martie 2025, a declarat astăzi Valeriu Ste...

Furnizarea apei rămâne sistată într-un cartier din Botoșani

Joi, 28 Septembrie 2023
248

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță întreruperea furnizării apei, mâine 29 septembrie 2023, în intervalul orar 08:00 – 12:00, pentru executarea lucrărilor de înlo...