Patriarhul Daniel s-a vaccinat anti-Covid (video)

Patriarhul Daniel s-a vaccinat anti-Covid (video)

Patriarhul Daniel a anunțat că s-a vaccinat anti-Covid. Declarația șefului Bisericii Ortodoxe Române a fost făcută chiar la finalul unei ședințe din Parlament.

Patriarhul Bisericii Ortodoxe, Preafericitul Daniel, a participat la o ședință solemnă la Parlament, și a anunțat după aceea că s-a vaccinat împotriva COVID-19.

Patriarhul a răspuns întrebărilor jurnaliștilor: „Sigur, m-am vaccinat, gata!”, a spus șeful Bisericii Ortodoxe Române, care nu a vrut să precizeze cu ce ser s-a imunizat.

„Toate datele sunt confidențiale”, a declarat Patriarhul, potrivit Digi24. Întrebat de ziariști ce mesaj le transmite enoriașilor, acesta a spus: „Să urmeze sfatul medicilor fiecare credincios”.

Prefericitul Daniel a refuzat să dea mai multe date despre vaccinul pe care l-a făcut, spunând că e vorba de date confidențiale.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Săveni a fost capitala multiculturalității de Ziua Națională

astăzi, 17:18
484

Orașul Săveni a fost capitala multiculturalității, miercuri, de Ziua Națională a României, găzduind un conglomerat de evenimente artistice, o lansare de carte și activități festive div...

Dramatic: Un botoșănean luptă să trăiască, după ce a fost înjunghiat de un coleg de muncă

astăzi, 15:57
999

Un bărbat de 46 de ani, din Botoşani, se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost înjunghiat în gât de un coleg de muncă. Conflictul a avut loc în curtea unei s...

APIA așteaptă cererile de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor pentru anul 2022

astăzi, 14:43
119

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (A.P.I.A.) Centrul Judetean Botosani informează că în perioada 01 - 15 decembrie 2021 se depun la centrele judeţene ale Agenţiei de P...