Patiseria Ștefania, Primăverii 24!

Patiseria Ștefania, Primăverii 24!

 Patiseria Stefania  

Locul dulce din Primăverii, unde își dau întâlnire mici și mari, la petreceri și timp frumos petrecut într-un cadru familial, într-un miros care îți amintește de copilărie.

La patiserie-bistro Ștefania se poate servi și pizza pentru copii, cu ocazia petrecerilor, pe lângă meniul diversificat cu specialități dulci, în același loc fiind și laboratorul Ștefania, locul unde se întâmplă “magia” dulce și de unde ies ca pe bandă fel de fel de bunătăți, care mai de care mai îmbietoare. Laboratorul folosește materii prime exclusiv naturale, de proveniență locală.






Locul mai sus amintit, situat în Str. Primăverii nr. 24, are o capacitate de 40 de locuri, are amenajat și un mic loc de joacă pentru cei mai mici dar și o bibliotecă cu cărți pentru copii dar și beletristică universală, fiind locul ideal petrecerii timpului.

Personalul patiseriei este la dispoziție cu recomandări bazate pe vasta experiență, pentru alegerea produselor destinate evenimentelor dumneavoastră.



Vă așteptăm cu drag pentru a vă oferi întreg suportul nostru în a pregăti desertul momentelor importante din viața dumneavoastră!

Prăjituri, torturi și plăcinte de casă - gustul demonstrează!
Str. Primaverii 24 
Tel: 0758254545
FB: Patiseria Stefania







(P.)