Pățania unui proprietar de fermă, care a angajat doi botoșăneni ca paznici!

Pățania unui proprietar de fermă, care a angajat doi botoșăneni ca paznici!
Un bărbat care a angajat două persoane din județul Botoșani să îi păzească ferma a fost călcat de hoți, iar cei doi botoșăneni au dispărut. 

La data de 10 iulie, ora 07.30, polițiștii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Dărmănești, din județul Suceava, au fost sesizaţi prin SNUAU 112  de către  un bărbat, de 35 ani, din satul Măriței, comuna Dărmănești, despre faptul că în noaptea de 09/10 iulie, persoane necunoscute au sustras  dintr-un garaj aflat  în incinta fermei sale un tractor și o drujbă.

În urma primelor cercetări efectuate s-a stabilit că apelantul deține în localitatea de domiciliu,  o fermă, unde avea angajate de aproximativ o săptămână doua persoane  de sex masculin, de 34 și respectiv 20 de ani, ambii din județul Botoșani,  care asigurau paza bunurilor din ferma acestuia, aceștia locuind efectiv în cadrul fermei.

Sâmbătă, în jurul orei 21.00, acesta a încuiat ușa garajului cu un lacăt după care a plecat la domiciliu, zona fiind asigurată de către cele două persoane  angajate de persoana vătămată .
   
A doua zi,  în jurul orei 07.30, când s-a întors  la fermă a constatat faptul că lacătul de la ușa garajului era forțat, iar din interiorul garajului  i-a fost sustras un tractor folosit în incinta fermei pentru a încărca diferite lucruri și o drujbă, iar cele două persoane care asigurau paza nu se mai aflau la fața locului .

În cauză s-a întocmit dosar penal  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de către polițiști în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
33

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
78

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...