Parintii pot sa vada pe internet ce fac copiii lor la scoala

Parintii pot sa vada pe internet ce fac copiii lor la scoala
Mai multe scoli din Bucuresti, Arad si Timisoara au implementat o platforma de catalog virtual si colaborare educationala menita sa asigure, in opinia dezvolatorilor ei, o comunicare mai eficienta intre profesori si parinti.

Scolile care utilizeaza aceste serviciu ofera posibilitatea parintilor sa se informeze de pe internet, in orice moment, cu privire la situatia scolara a copilului lor.

Concret, parintii utilizatori au un cont personalizat si pot urmari notele copilului lor, situatia privind absentele acestuia, dar si alte informatii care privesc activitatea scolara, pe care profesorii le pot comunica periodic.

Costurile sunt suportate de parinti, care platesc 3 ron pe luna. Initiativa a starnit atat reactii pozitive cat si negative.

Valeriu Dumitru, directorul companiei care a dezvoltat platforma www.parinte-profesor.ro , a declarat pentru HotNews.ro ca peste 5.000 de parinti folosesc platforma in acest moment.

Ramane de vazut daca si parintii copiilor botosaneni vor recurge la aceasta metoda de "spionaj".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Risc de inundații în județul Botoșani, Cod Galben până la miezul nopții!

astăzi, 12:00
24

Hidrologii au anunțat că există risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia și au instituit Cod Galben până astăzi, la ora 24.00.Fenomenele prognozate sunt „s...

Un adolescent din Botoșani, propus pentru Premiul special Tinere Talente!

astăzi, 11:32
85

Potrivit Top Child Performance, este vorba despre Eric Alexandru Cracană, în vârstă de 14 ani, din Botoșani.Eric este câștigătorul multor concursuri de interpretare vocală ...

Județul Botoșani se află sub atenționare de Cod Galben. Sfaturile pompierilor!

astăzi, 10:06
925

Astăzi, începând cu ora 10.00 și până la ora 23.00, meteorologii anunță instabilitate atmosferică temporar accentuată.În intervalul menționat, vor fi perioade cu in...