Părinții o caută disperați! Sună la Poliție dacă știi ceva despre ea!

Părinții o caută disperați! Sună la Poliție dacă știi ceva despre ea!
Dacă ați văzut această fată sau cunoașteți date despre ea, anunțați de urgență cea mai apropiată unitate de Poliție sau apelați numărul gratuit 112!

GALAN MIHAELA GABRIELA este născută pe 08.11.1997, în municipiul Botoşani, judeţul Botoşani, domiciliul fiind în comuna Vlădeni, judeţul Botoşani.

La data de 19 martie 2013, în jurul orei 14.30, minora a plecat voluntar de la domiciliu, în urma unor certuri cu tatăl său. La scurt timp după ce a părăsit domiciliul, ea a fost vazută în localitatea Vlădeni, pe E 58, aşteptând o maşină "la ocazie", înspre municipiul Suceava.

Fata locuieşte împreună cu tatăl ei şi cu un frate minor, mama fiind plecata la muncă în Italia. Nu are cartea de identitate asupra ei.

Semnalmente: înălţime 1,60 m, greutate 45 -50 kg, ochi căprui, păr şaten, tuns scurt, faţă ovală, constituţie atletică.

Semne particulare: pe partea din faţă a gambei stângi sau drepte, are o pată roşiatică, urmare a unei arsuri.

Îmbrăcămintea la data dispariţiei: pulover la baza gâtului, de culoare maro închis cu dungi gri şi negre, pantaloni tip raiat, de culoare bej închis, fes de culoare neagra, ghete de culoare neagră, cu fermoare laterale.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
22

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...

Elevii încep ultimul modul de cursuri miercuri, 8 mai. Calendarul Evaluărilor Naționale, Bacalaureatului și admiterii la liceu

astăzi, 16:40
96

Cursurile din modulul 5 de școală încep în mijlocul săptămânii, miercuri, 8 mai, și durează până pe 21 iunie 2024. Modulul 5 este cel în care au loc Evaluările Na...

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
331

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...