Părinţii Mădălinei Manole: "Petru vrea să ne dezgroape fata"

Părinţii Mădălinei Manole: "Petru vrea să ne dezgroape fata"
Războiul dintre părinţii şi soţul Mădălinei Manole a reizbucnit, ieri, cu o putere uriaşă. "Am aşteptat să treacă 40 de zile de la moartea fetiţei noastre ca să-i răspundem acestui paranoic", au spus Ion şi Eugenia Manole, ieri, la "Acces direct" (Antena 1).

Mama Mădălinei Manole a intrat plângând în studioul emisiunii "Acces direct", însă a reuşit, alături de soţul ei, să răspundă acuzelor venite cu o lună în urmă din partea lui Petru Mircea, soţul regretatei interprete. "Nu e normal ca acest Puiu Petre să ne acuze că ne-am bătut copilul. Toţi părinţii le mai trag câte o palmă copiilor pe care îi cresc. Vreau să-l întreb dacă el crede cu adevărat că fetiţa noastră a făcut ce a făcut pentru că era traumatizată de o palmă pe care a primit-o de la noi, în copilărie?", a afirmat Eugenia Manole.

"Acest om este un paranoic. Un bolnav mintal. Evită să răspundă la întrebările pe care i le punem noi. Vrem să ştim ce s-a întâmplat în ziua de dinaintea morţii fetiţei noastre, când a venit mama lui la Bucureşti şi când a ajuns şi otrava în casă. Să ne spună ce s-a întâmplat în noaptea respectivă", a spus tatăl Mădălinei.

"Noi am aflat de la televizor. Cu o zi înainte de moartea ei, vorbisem la telefon, urma să venim la Bucureşti, în vizită. A doua zi de dimineaţă m-am trezit, m-am bărbierit şi am făcut greşeala să deschid televizorul. Atunci am aflat. Puiu nici măcar nu ne-a anunţat prin telefon", a relatat bărbatul. Eugenia şi Ion Manole au ţinut să răspundă acuzaţiilor conform cărora îi luau toţi banii Mădălinei.

Cei doi au mai explicat că praful negru despre care Petru spune că Eugenia l-ar fi presărat prin curte atunci când au intrat pentru prima dată în casa lor din Otopeni era, de fapt, orez, simbolul bunăstării. "Salahorul ăsta n-a contribuit cu nimic la această casă", a mai declarat Ion.

"Regret că nu am pus mâna pe topor"

De asemenea, soţii Manole l-au acuzat pe ginerele lor că nu a avut grijă ca Mădălina să primească consiliere psihologică după ce a rămas însărcinată prin fertilizare in vitro şi după ce a născut şi au dezvăluit că acesta îşi doreşte să o dezgroape pe artistă şi să-i mute trupul de la Ploieşti, oraşul ei natal, la Bucureşti.

"Omul ăsta e dus rău cu mintea. Regret că nu am pus mâna pe topor să-l scot din casă atunci când fiica mea încă mai trăia", a încheiat Manole. (Libertatea)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
152

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
367

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
277

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...