Parchetul confirmă ipoteza sinuciderii în cazul Mădălinei Manole - VEZI COMUNICATUL

Parchetul confirmă ipoteza sinuciderii în cazul Mădălinei Manole - VEZI COMUNICATUL

MADALINA MANOLE

"În urma primelor cercetări efectuate au rezultat indicii că persoana în cauză a ingerat în mod voluntar o substanţă toxică, justificându-şi gestul printr-un mesaj tip SMS." - arată comunicatul Parchetului.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a fost sesizat, miercuri, cu privire la faptul că Magdalena Mircea, cunoscută publicului drept Mădălina Manole, a fost găsită decedată în locuinţa sa din oraşul Otopeni, primele indicii indicând faptul că " a ingerat în mod voluntar o substanţă toxică".

Redăm integral comunicatul:

"În data de 14 iulie 2010, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a fost sesizat cu privire la faptul că numita Mircea Magdalena (cunoscută publicului drept Mădălina Manole) a fost găsită decedată în locuinţa sa din oraşul Otopeni, str. Griviţa.

La adresa menţionată s-a deplasat un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care a efectuat cercetarea la faţa locului împreună cu lucrători de poliţie judiciară din cadrul IPJ Ilfov - Serviciul Investigaţii Criminale.

În urma primelor cercetări efectuate au rezultat indicii că persoana în cauză a ingerat în mod voluntar o substanţă toxică, justificându-şi gestul printr-un mesaj tip SMS.

În cauza s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale şi a unor examene toxicologice, care urmează să stabilească în mod cert cauza şi mecanismul morţii.

În prezent sunt audiate mai multe persoane cu privire la aspectele relevante ale cauzei", se arată în comunicat.

Miercuri, în jurul orelor 15.00, purtătorul de cuvânt al PTB va face o scurtă declaraţie de presă, la sediul din strada Scaune din Bucureşti. (realitatea.net)
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
310

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
332

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
202

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...