Papusarii, batuti pe stadion de "arlechini"!

Actorii au facut spectacol pe stadion! Programat la aceeasi ora, 21.00, la care Nationala Romaniei isi incerca norocul cu Lituania, partida de fotbal dintre echipa Arlechino a Teatrului Mihai Eminescu Botosani si Bi Ba Ball a Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache a adunat sambata seara, pe stadionul Tineretului, zeci de spectatori.

Actiunea s-a desfasurat pe doua planuri: meciul de pe teren si rivalitatea dintre cele doua galerii, care si-au folosit intreaga "recuzita" pentru a-si intimida adversarii.

Cupa unei nopti de vara la fotbal, editia I, a coincis cu un alt moment important, si anume ziua de nastere a directorului Teatrului Mihai Eminescu Botosani, Traian Apetrei.

Toata asistenta, impreuna cu jucatorii-actori, i-au cantat lui Traian Apetrei La multi ani! Sarbatoritul nu a fost insa absolvit de responsabilitate, el avand misiunea de a comenta partida de fotbal.

Meciul a fost urmarit si de presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, venit pe stadion impreuna cu Liviu Radasanu, consilierul sau, dar si de viceprimarul municipiului, Catalin Alexa.

Partida s-a finalizat cu naucitorul scor de 10-1, in favoarea "arlechinilor"!

"Ne-am lasat batuti! A fost cadoul nostru pentru directorul Teatrului Mihai Eminescu, Traian Apetrei", a spus Mihaela Nistorica, director adjunct al Teatrului pentru Copii si Tineret Vsislache.

Returul va avea loc saptamana viitoare, ocazie cu care se va desfasura si festivitatea de premiere.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzație de tentativă de omor: Un bărbat violent din Botoșani va da socoteală în fața legii!

astăzi, 19:51

Conform cercetărilor polițiștilor, în ziua anterioară, în timp ce se afla într-un imobil de locuințe din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict, acesta ar fi lovit victim...

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

astăzi, 19:15

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

astăzi, 18:34

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...