Panica in centrul orasului!

Panica in centrul orasului!
O servieta a declansat, astazi, panica in plin centrul municipiului! La Judecatoria Botosani, cladirea si perimetrul pe o raza de 100 de metri au fost evacuate de urgenta.

Servieta buclucasa a fost observata de jandarmul de serviciu, care a dat alarma. La fata locului au ajuns imediat prefectul, adjunctul sefului Politiei, seful Judecatoriei Botosani, echipajele politiei, Jandarmeria, doua echipaje de pompieri, o ambulanta si pirotehnistii.

Dupa izolarea perimetrului, au intrat in actiune si specialistii Serviciului Roman de Informatii. Pirotehnistii de la SRI au mutat obiectul intr-un loc deschis. In cele din urma, genistii au scanat valiza cu ajutorul unui aparat mobil cu raze X, pentru a afla daca in interiorul valizei exista materiale explozive.

Dupa toate precautiile si interventiile ca la carte, servieta a fost deschisa. In interior: mai multe documente si o stampila.

"Jandarmul a actionat conform procedurii care se aplica in astfel de situatii. Vazand ca servieta nu este revendicata de nimeni de mai mult timp, a anuntat dispecerul aflat la sediul Inspectoratului si s-a indepartat zona, a fost anuntata echipa de interventie a colegilor de la SRI si toate celelalte institutii", a precizat capitanul Cristian Nituleac, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Botosani.

Botosanenii curiosi care s-au adunat in fata Judecatoriei au rasuflat usurati Dragos Holca, adjunct sef IJP: Conform procedurilor, imediat am declansat activitati de izolare a zonei, am sesizat pompierii, jandarmii, ambulanta si am facut verificarile cu echipa pirotehnica.

Ultima alarma cu bomba la Botosani a avut loc la inceputul anului trecut, cand un botosanean a anuntat ca in fata Colegiului National Mihai Eminescu ar fi fost plasata o bomba.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
4

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
70

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
48

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...