Pana de servicii Microsoft afectează și avioanele către Suceava. ”Nu sunt decolate cursele…”

Directorul Aeroportului Suceava spune că a căzut sistemul Wizz Air în toată Europa, iar cursele care trebuiau să vină spre Suceava nu au plecat încă.

Serviciile Microsoft 360 au fost afectate, vineri, generând probleme în toată lumea, fiind afectate în special comunicațiile.

Zborurile companiilor WizzAir și Tarom sunt afectate în prezent de defecțiunea majoră a serviciilor informatice după ce Microsoft Cloud a căzut și a afectat sistemul global SITA.

Compania TAROM anunță întârzieri pe toate cursele din cauza indisponibilității sistemului (DCS) SITA cu sediul central în Atlanta SUA.

Operațiunile de Check-In și Boarding sunt suspendate până la rezolvarea problemelor care fac sistemul SITA nefuncțional. Compania TAROM le oferă pasagerilor care se află în aceste momente în tranzit asistență la sol, în conformitate cu normele internaționale.

Până la repunerea în funcțiune a sistemului global SITA, orice companie aeriană care operează în acest sistem nu va putea verifica eligibilitatea pasagerilor, nu va putea înregistra pasagerii sau bagajele acestora, scrie NewsBucovina.

Directorul Aeroportului Suceava, Ioan Măriuța, a spus că a căzut sistemul Wizz Air în toată Europa, iar cursele care trebuiau să vină spre Suceava nu au plecat încă.

„Concret, nu sunt decolate cursele de Luton și Memmingen către Suceava”, a spus directorul Aeroportului Suceava, Ioan Măriuța.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben de inundații în Botoșani, de duminică dimineață până luni seară!

astăzi, 14:02

Hidrologii au actualizat prognoza și au anunțat că există risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia și au emis un cod galben de duminică, de la ora 06:00, până luni, ...

Ziua și amenzile: Cheflii din Centrul Vechi ”deranjați” de polițiștii locali!

astăzi, 13:28

În ciuda controalelor dese, a monitorizărilor permanente prin intermediul camerelor de supraveghere instalate în zonă, abaterile sunt la ordinea zilei. În cursul zilei de joi, 2...

Leon Dănăilă despre ultimele clipe ale soției sale, Alexandrina: ”Nu am încetat să-i duc flori nici când se afla în stare de inconștiență pe patul de spital!” (Foto, Video)

astăzi, 11:43

Puțini știu că medicul Leon Dănăilă a fost un soț împlinit, un bărbat care și-a iubit și încă își iubește soția, chiar și după moarte. Cei doi s-au cunoscut la Com...