Palmares impresionant al micilor informaticieni de la Palatul Copiilor Botosani!

Palmares impresionant al micilor informaticieni de la Palatul Copiilor Botosani!
Micii informaticieni din Botosani impresioneaza juriile nationale, elevii si profesorii lor ocupand an de an podiumul competitiilor importante din Romania.

In perioada 4-7 iunie, informaticienii Cercului de informatică de la Palatul Copiilor Botoşani au fost prezenti la Concursul National de informatica "Marele Premiu al Palatului National al Copiilor" Bucuresti, ediţia a XIX-a, dupa ce, in luna mai, au participat la Concursul Interjudeţean de Informatică Aplicată, C.I.P. Vaslui, Ediţia a III-a 2010.



Palmaresul micutilor, la cele doua competitii, este de-a dreptul impresionant: 8 premii I, dintre care doua de Excelenta, 5 premii II, 3 premii III, precum si 3 mentiuni.

Echipajul cercului de informatică de la Palatul Copiilor Botoşani este coordonat de prof. Daniela Nour.

PREMIILE, pe sectiuni, la Concursul National de informatica "Marele Premiu al Palatului National al Copiilor" Bucuresti:

Sectiunea Power Point:
-STOICA ALEXANDRU – PREMIUL I EXCELENŢĂ
-POPOVENIUC MIRCEA – PREMIUL I
-UNGUREANU MIHNEA – PREMIUL I
-AXINTE GABRIEL – PREMIUL I
-PÎNZARU IOANA – PREMIUL al-II-lea
-PASCARIU DANIEL – PREMIUL al-II-lea

Sectiunea Povesti ilustrate:

-PÎNZARU IOANA – PREMIUL I EXCELENŢĂ
-PASCARIU DANIEL – PREMIUL al-III-lea
-UNGUREANU MIHNEA – MENŢIUNE
-STOICA ALEXANDRU – MENŢIUNE

Sectiunea Grafică:
-AXINTE GABRIEL – MENŢIUNE

Sectiunea Programare C++:
-UNGUREANU MIHNEA – PREMIUL al-III-lea
-POPOVENIUC MIRCEA – MENŢIUNE


Concursul Interjudeţean de Informatică Aplicată, C.I.P. Vaslui, Ediţia a III-a 2010, din Calendarul Activităţilor Educative Extraşcolare, le-a adus elevilor următoarele premii:


-UNGUREANU MIHNEA - PREMIUL I
-POPOVENIUC MIRCEA - PREMIUL I
-NOUR CRISTIAN RĂZVAN - PREMIUL I
-BRÎNZAC EDWARD - PREMIUL al-II-lea
-STOICA ALEXANDRU - PREMIUL al-II-lea
-PELIN ROBERT - PREMIUL al-II-lea



"Elevii din grupa de performanţă arată un interes constant pentru orele de informatică de la Palatul Copiilor. Înscrişi fiind la acest cerc de mai mulţi ani, formează deja un grup omogen în care prietenia, dar şi competiţia sunt la ele acasă. Fiecare dintre elevi are un palmares bogat (toţi au cel puţin un premiul I la un concurs naţional important), iar dorinţa lor de a fi an de an pe primele locuri face ca munca profesorului coordonator să fie mult mai uşoară şi mai plăcută", a precizat prof. Daniela Nour, coordonator cerc de informatică la Palatul Copiilor Botosani.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
248

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
308

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
243

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...