Pagube la betie: Doua masini avariate!

Pagube la betie: Doua masini avariate!
A urcat beat la volan si, la efectuarea unui viraj, a pierdut controlul volanului, intrand pe contrasens. Din fericire, nu au existat victime, insa ambele masini au fost avariate!

Marti, la ora 17:15, P. Vasile, de 58 ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea o  autoutilitara pe Aleea Vîlcelei, la efectuarea virajului pe strada Împărat Traian, pierde controlul volanului şi  pătrunde pe sensul opus de deplasare. Astfel, autoutilitara intră în coliziune cu un autoturism condus de către A. Mihai-Iulian, de 32 ani, din Botoşani, rezultând avarierea ambelor autoturisme.

În urma testării cu aparatul alcoltest a rezultat la conducătorul autoutilitarei o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean Botoşani unde i-au fost recoltate  probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu o alcoolemie  peste limita legală.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
117

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
141

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
30

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...