Pagube de 100.000 de lei în urma incendiului de la un club din Darabani! VIDEO

Pagube de 100.000 de lei în urma incendiului de la un club din Darabani! VIDEO

   darabaneni.ro

Ziua de 13 octombrie 2013 s-a dovedit a fi cu ghinion pentru un afacerist din oraşul Darabani, care şi-a pierdut o parte din investiţie (discotecă) într-un incendiu izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric generat de o aerotermă improvizată.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea incendiului la ora 13.23.

Apelantul susţinea că flăcările au cuprins într-un timp foarte scurt, atât bunurile din discoteca situată la etajul I al clădirii, cât şi acoperişul imobilului şi că exista pericolul ca flăcările să se extindă şi la alte două imobile din imediata vecinătate, unde funcţionau un magazin mixt şi unul de electrocasnice.

Spre locul indicat s-au deplasat, atât pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cât şi pompierii voluntari din Darabani.

Primii care au ajuns la faţa locului au fost membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Darabani.

Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au intervenit 17 pompieri militari şi voluntari, timp de aproximativ o oră şi jumătate.

Au fost salvate şi protejate de foc bunuri materiale în valoare de 400.000 lei.

Pagubele au fost estimate la cca. 100.000 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
20

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
115

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
26

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...