Pagube de 10.000 de lei în urma incendiului care a distrus o maşină! Vezi ce ipoteze iau în calcul oamenii legii

   În urma anchetei desfăşurate de pompieri şi poliţişti, asupra autoturismului marca Opel Corsa, care a luat foc in aceasta dimineata, pe strada Zimbrului din municipiu, comisia de stabilire a cauzei probabile de incendiu a luat în calcul toate variantele posibile.

"La această dată rămâne în analiză acţiunea intenţionată sau posibile defecţiuni la compartimentul motor, având în vedere anul de fabricaţie al autoturismului (2000), faptul că a avut mai mulţi proprietari, dar şi că nu este cunoscut istoricul intervenţiilor la maşină (inspecţii tehnice, reparaţii sau modificări faţă de situaţia iniţială)", se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

  Vă reamintim că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Nicolae Iorga al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului care a cuprins autoturismul parcat pe strada Zimbrului din municipiul Botoşani puţin după ora 04.00.

Spre locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială cu apă şi spumă.

La sosirea gărzii de intervenţie, autoturismul ardea aproape în totalitate, existând riscul ca incendiul să se extindă la clădirile din apropiere.

Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri, maşina fiind distrusă de flăcări în proporţie de 80%. Valoarea pagubelor a fost estimată la cca. 10.000 lei.

 Cazul a fost preluat de Poliţie.

Citeşte şi Masina distrusa de flacari, pe o strada din municipiu! Oamenii legii iau în calcul şi o acţiune intenţionată! FOTO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox, 2 octombrie: Sfântul Sfinţit Mucenic Ciprian; Sfânta Muceniţă Iustina fecioara

astăzi, 07:00

Sfântul Sfinţit Mucenic Ciprian a trăit pe vremea împăratului Diocleţian (284-305) şi era filosof şi vrăjitor cumplit, din Antiohia Siriei, fiind în slujba păgânescului...

Zeci de persoane din Botoșani au raportat la ANAF venituri din meditații!

Tuesday, 1 October 2024

Valoarea netă cumulatăa acestora se ridică la peste 169 de milioane de lei, potrivit edupedu.ro. Conform datelor transmise de ANAF, cele mari venituri nete din meditații, declarate de profesori, a...

Botoșăneni pasionați de șah, câștigători în competiția „Cupa Botoșani” la șah rapid!

Tuesday, 1 October 2024

În cadrul Open A, turneu omologat de Federația Română de Șah și FIDE (Federația Internațională de Șah), au concurat 71 de jucători, legitimați la 23 de cluburi din 9 județe. Com...