(P) Ion Paladi creează ’’Podul de dulciuri’’ dintre Basarabia și România prin Atelierele de cofetărie artizanală Dulcinella

(P) Ion Paladi creează ’’Podul de dulciuri’’ dintre Basarabia și România prin Atelierele de cofetărie artizanală Dulcinella

Dulcinella  - fiind cea mai mare rețea de ateliere de cofetărie artizanală din R.Moldova, în 2019 trece Prutul și deschide primele 5 magazine la Bacău, Piatra Neamț și Târgu Neamț .

 În luna decembrie  Ion Paladi cunoscut interpret din Basarabia, împreună cu ’’Dulcinella’’  ne bucură încă cu 5 magazine noi, în Iași, Pașcani, Botoșani și Suceava.

Pe 10 decembrie 2020, am deschis primul magazin în Iași, iar pe 12 decembrie în Pașcani, vă așteptăm la deschiderea următorului magazin din Botoșani, unde veți beneficia de reduceri de 30% la toată gama de produse ’’Dulcinella’’.

 

UNDE ȘI CÂND SE VOR DESCHIDE CELE TREI ATELIERE DE COFETĂRIE ARTIZANALĂ  ”DULCINELLA”:

Botoșani  17.12.2020 , ORA 12:00 str. Grivița nr.1, jud. Botoșani

Suceava 23.12.2020, ORA 12:00  str. Calea Obcinilor Nr. 5, bl T4, parter, jud Suceava

Iași 27.12.2020, ORA 10:00  b-dul Dacia nr. 24, bl SC3, parter, jud. Iași

Oferta de -30% este valabilă în ziua deschiderii și în următoarea  zi.

Oferta de -30% este valabilă în limita stocului disponibil numai pentru magazinele noi.


 

Ospitalitatea gustului din Basarabia - Dulcinella

Ospitalitatea gustului din Basarabia - Dulcinella “Atunci când faci o alegere este important să fii atent la respirația sufletului, pentru ca mai târziu să poți face lucrurile din suflet. Ce înseamnă pentru mine Dulcinella? Plăcere, gust, armonie, ospitalitate și totuși, mai întâi de toate - UNITATE. Am vorbit în mai multe rânduri despre cât de important este pentru mine acest proiect, iar implicarea mea în calitate de ambasador ține și de dorința de a fi cât mai aproape de oamenii de pe ambele maluri ale Prutului și de ai motiva frumos în cunoașterea reciprocă. “Poduri de Dulciuri”, asta se întâmplă în decembrie, un pod care are ca semnificație nu doar bucuria sărbătorilor de iarnă și trecerea dintre ani, dar și un NOU ÎNCEPUT, într-o lume unde gusturile și aromele sunt cele care ne fac să ne simțim mai apropiați. Vorbeam mai sus despre “respirația sufletului”, moment în care simți că e mai important să dai decât sa iei, când recunoști că se întâmplă ceva mistic și totodată istoric pentru propia ta viață. Da, asta am simțit atunci când am făcut cunoștință petru prima dată cu publicul din România și asta s-a întâmplat la Botoșani, la un spectacol al textierei Mariana Honceru. De atunci întâlnirile cu publicul din Botoșani au devenit speciale iar pentru că port cu mândrie numele de “Cetățean de onoare” ale comunelor George Enescu, Corlăteni, Vorona, împreună cu echipa “Dulcinella” ne-am gândit să creăm un moment unic pentru câteva familii din aceste localități, să contribuim cu un ajutor financiar și să le aducem bucuria dulce la masa de sărbătoare chiar în ziua de 17 Decembrie, atunci când vom deschide oficial cel de-al treilea magazin din luna Decembrie, eveniment la care vor fi invitate si Fetele din Botoșani. Dorința mea este una, oricine își va dori să simtă mirosul “Dulcinella” să poată spune - mă simt ca acasă”, spune Ion Paladi, imaginea brandului Dulcinella. .

DESPRE DULCINELLA

În sloganul ’’Dulcinella’’ se regăsește esența brandului: “ZIUA TA UN PIC MAI DULCE”.

 

Dulcinella a creat  în cei peste 15 ani de activitate o gamă largă de produse de cofetărie, patiserie și placintărie - tradiționale moldovenești și inovatoare, în mare majoritate rețete proprii, gândite și fabricate 100% artizanal.

Compania Dulcinella a fost înființată în anul 2005, în mun. Chișinău, Republica Moldova. Compania își are ca domeniu principal de activitate fabricarea produselor de cofetărie, ciocolaterie și patiserie și comercializarea acestora prin prisma propriei rețele de magazine specializate, în număr de 30.

În anul 2019, a fost stabilit motto-ul pentru strategia de dezvoltare a produsului – Dulcinella rEvoluționează. Acest motto are la bază diferențierea produsului, și anume tortul, de tot ce este pe piață și elaborarea unor gusturi noi, specifice doar companiei Dulcinella, la baza cărora stau elementele avantajului nostru concurențial unic.

Astfel, produsele marca Dulcinella au fost clasificate în următoarele serii:

  • Seria Autor
  • Seria Fusion
  • Seria Raw&Veg
  • Seria Tradiționale
  • Seria Clasice

La baza seriilor stau următoarele elemente comune: dorința de a fi într-un continuu proces de inovare și redescoperire a produselor noi, ce ar permite formarea unor gusturi excepționale, pe care familia Dulcinella le împărtășește tuturor.

(P).

 

Spune-ne opinia ta