(P) Imagini de la deschiderea oficială a cofetăriei DULCINELLA Foto&Video

(P) Imagini de la deschiderea oficială a cofetăriei DULCINELLA Foto&Video

Deschiderea cofetăriei Dulcinella a avut loc joi la prânz, în cadru festiv, la eveniment participând botoșăneni și invitați din partea artistului de muzică populară, Ion Paladi, care este imaginea brandului basarabean cu activitate extinsă de ambele maluri ale Prutului.

Alături de îndrăgitul artist au participat la tăierea panglicii inaugurale Fetele de la Botoșani iar câteva cuvinte au ținut să rostească și primarii celor trei comune în care Ion Paladi este Cetățean de Onoare, Vorona, George Enescu și Corlăteni.



















Dulcinella  - fiind cea mai mare rețea de ateliere de cofetărie artizanală din R.Moldova, în 2019 trece Prutul și deschide primele 5 magazine la Bacău, Piatra Neamț și Târgu Neamț .

 În luna decembrie  Ion Paladi cunoscut interpret din Basarabia, împreună cu ’’Dulcinella’’  ne bucură încă cu 5 magazine noi, în Iași, Pașcani, Botoșani și Suceava.
 

Oferta de -30% este valabilă în ziua deschiderii și în următoarea  zi.

Oferta de -30% este valabilă în limita stocului disponibil numai pentru magazinele noi.

Ospitalitatea gustului din Basarabia - Dulcinella

Ospitalitatea gustului din Basarabia - Dulcinella “Atunci când faci o alegere este important să fii atent la respirația sufletului, pentru ca mai târziu să poți face lucrurile din suflet. Ce înseamnă pentru mine Dulcinella? Plăcere, gust, armonie, ospitalitate și totuși, mai întâi de toate - UNITATE. Am vorbit în mai multe rânduri despre cât de important este pentru mine acest proiect, iar implicarea mea în calitate de ambasador ține și de dorința de a fi cât mai aproape de oamenii de pe ambele maluri ale Prutului și de ai motiva frumos în cunoașterea reciprocă. “Poduri de Dulciuri”, asta se întâmplă în decembrie, un pod care are ca semnificație nu doar bucuria sărbătorilor de iarnă și trecerea dintre ani, dar și un NOU ÎNCEPUT, într-o lume unde gusturile și aromele sunt cele care ne fac să ne simțim mai apropiați. Vorbeam mai sus despre “respirația sufletului”, moment în care simți că e mai important să dai decât sa iei, când recunoști că se întâmplă ceva mistic și totodată istoric pentru propia ta viață. Da, asta am simțit atunci când am făcut cunoștință petru prima dată cu publicul din România și asta s-a întâmplat la Botoșani, la un spectacol al textierei Mariana Honceru. De atunci întâlnirile cu publicul din Botoșani au devenit speciale iar pentru că port cu mândrie numele de “Cetățean de onoare” ale comunelor George Enescu, Corlăteni, Vorona, împreună cu echipa “Dulcinella” ne-am gândit să creăm un moment unic pentru câteva familii din aceste localități, să contribuim cu un ajutor financiar și să le aducem bucuria dulce la masa de sărbătoare chiar în ziua de 17 Decembrie, atunci când vom deschide oficial cel de-al treilea magazin din luna Decembrie, eveniment la care vor fi invitate si Fetele din Botoșani. Dorința mea este una, oricine își va dori să simtă mirosul “Dulcinella” să poată spune - mă simt ca acasă”, spune Ion Paladi, imaginea brandului Dulcinella.

(P).

 

Spune-ne opinia ta